Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

De: Cancan 19/08/2018 | 22:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

Horoscopul zilei de 20 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se împacă cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să-și reia niște planuri profesionale abandonate. Nativii își vor organiza mai bine sarcinile la locul de muncă, se vor impune cu tărie în fața celorlalți și vor da dovadă de eficiență ți siguranță de sine. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să nu devină agresivi în relația de c uplu, deoarece mai târziu totul se va putea întoarce asupra lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să rezolve o situație amânată care are legătură cu locuința. Pe de altă parte, nativii se vor impune în fața unor rude pentru a apăra un bun comun și va fi foarte greu ca cineva să-i contrazică sau să încerce să-i convingă de un anume aspect, fiind foarte rigizi în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și rezolve problemele de familie cu propriile puteri și să nu se folosească de numele, funcția sau statutul părinților.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor și însuși guvernatorul lor, revenit în mers direct, să aibă o gândire mult mai limpede, o viziune mult mai clară asupra lucrurilor și să comunice excelent cu cei din jur. Nativii vor da dovadă de un psihic puternic și o atitudine optimistă asupra vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține nativii care au de dat examene orale sau interviuri de angajare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Rac vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să reia discuțiile financiare amânate și să semneze noi contracte aducătoare de profit. Nativii vor căuta să corecteze erorile, făcute sau parvenite, care au legătură cu o sumă de bani în posesia căreia trebuie să intre sau au intrat deja. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să-și rezolve nemulțumirile legate de venituri pe cale amiabilă și cu răbdare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct întocmai prin semnul lor, să comunice eficient și să obțină rezultatele dorite în urma dialogului. Nativii vor fi convingători, capabili de a argumenta și de a-și susține ferm poziția, în special la locul de muncă, unde pot deschide subiecte sensibile despre bani și pot aborda o mărire de salariu sau avansarea în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să nu fie excesiv de autoritari cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor și însuși guvernatorul lor, revenit în mers direct, să încheie autoanaliza la care s-au supus în ultima perioadă și să revină la gânduri mai bune legate de propriul destin. Nativii își vor clarifica multe sentimente și gândirea li se va limpezi permițându-le să ia decizii bune și sigure pentru viitorul lor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să-și limpezească unele gânduri și să revină asupra unor decizii pe care le-au luat în ultimul timp și care nu par a-i avantaja pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi avertizează pe aceștia că există riscul de a fi prea autoritari cu cei dragi și în urma unor conflicte pot apărea despărțiri bruște.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să dea dovadă de un simț practic și realist la locul de muncă și să-și concentreze toată atenția pe sectorul profesional. Nativii vor fi nevoiți să se preocupe de reeditarea imaginii și a statutului, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să fie diplomați, flexibili și să facă pași mărunți către succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să rezolve niște neînțelegeri în sectorul parteneriatelor. Aspectul poate aduce liniște și amonie atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă acestora posibilitatea de afirmare și de ascensiune profesională, însă totul trebuie administrat cu calm și răbdare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să ajungă la un consens, la o înțelegere legată de partea financiară. Nativii pot avea acum ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, iar negocierile în acest sens vor căpăta contur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să nu devină categorici și radicali, ci să își dea timp pentru a analiza ofertele care vin spre ei în vederea alegerii celei mai bune variante.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să ia frâiele în mână și să schimbe tactica în ceea ce privește relaționarea cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Nativii vor deveni mult mai siguri pe ei și va fi aproape imposibil să fie manipulați sau intimidați de adversari.  Horoscopul zilei de azi pentru zodia Vărsător poate aduce pentru unii nativi procese și litigii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să comunice mult mai bine la locul de muncă și să reinstaleze armonia în cuplu. Nativii vor ieși în evidență, se vor afirma profesional și nu este exclus chiar să fie avansați sau să primească oferte de muncă mai valoroase. De asemenea, este momentul să înceapă niște cursuri de perfecționare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să aibă mai multă grijă la sănătate, în special cei cu probleme cardiovasculare sau legate de sistemul nervos. Posibile dureri la nivelul coloanei vertebrale își pot face simțită prezența începând de astăzi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...