Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

De: Cancan 19/08/2018 | 22:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 august 2018. Săgetătorii se împacă cu partenerul

Horoscopul zilei de 20 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se împacă cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să-și reia niște planuri profesionale abandonate. Nativii își vor organiza mai bine sarcinile la locul de muncă, se vor impune cu tărie în fața celorlalți și vor da dovadă de eficiență ți siguranță de sine. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să nu devină agresivi în relația de c uplu, deoarece mai târziu totul se va putea întoarce asupra lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să rezolve o situație amânată care are legătură cu locuința. Pe de altă parte, nativii se vor impune în fața unor rude pentru a apăra un bun comun și va fi foarte greu ca cineva să-i contrazică sau să încerce să-i convingă de un anume aspect, fiind foarte rigizi în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și rezolve problemele de familie cu propriile puteri și să nu se folosească de numele, funcția sau statutul părinților.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor și însuși guvernatorul lor, revenit în mers direct, să aibă o gândire mult mai limpede, o viziune mult mai clară asupra lucrurilor și să comunice excelent cu cei din jur. Nativii vor da dovadă de un psihic puternic și o atitudine optimistă asupra vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține nativii care au de dat examene orale sau interviuri de angajare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Rac vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să reia discuțiile financiare amânate și să semneze noi contracte aducătoare de profit. Nativii vor căuta să corecteze erorile, făcute sau parvenite, care au legătură cu o sumă de bani în posesia căreia trebuie să intre sau au intrat deja. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să-și rezolve nemulțumirile legate de venituri pe cale amiabilă și cu răbdare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct întocmai prin semnul lor, să comunice eficient și să obțină rezultatele dorite în urma dialogului. Nativii vor fi convingători, capabili de a argumenta și de a-și susține ferm poziția, în special la locul de muncă, unde pot deschide subiecte sensibile despre bani și pot aborda o mărire de salariu sau avansarea în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să nu fie excesiv de autoritari cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor și însuși guvernatorul lor, revenit în mers direct, să încheie autoanaliza la care s-au supus în ultima perioadă și să revină la gânduri mai bune legate de propriul destin. Nativii își vor clarifica multe sentimente și gândirea li se va limpezi permițându-le să ia decizii bune și sigure pentru viitorul lor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să-și limpezească unele gânduri și să revină asupra unor decizii pe care le-au luat în ultimul timp și care nu par a-i avantaja pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi avertizează pe aceștia că există riscul de a fi prea autoritari cu cei dragi și în urma unor conflicte pot apărea despărțiri bruște.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să dea dovadă de un simț practic și realist la locul de muncă și să-și concentreze toată atenția pe sectorul profesional. Nativii vor fi nevoiți să se preocupe de reeditarea imaginii și a statutului, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să fie diplomați, flexibili și să facă pași mărunți către succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să rezolve niște neînțelegeri în sectorul parteneriatelor. Aspectul poate aduce liniște și amonie atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă acestora posibilitatea de afirmare și de ascensiune profesională, însă totul trebuie administrat cu calm și răbdare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să ajungă la un consens, la o înțelegere legată de partea financiară. Nativii pot avea acum ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, iar negocierile în acest sens vor căpăta contur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să nu devină categorici și radicali, ci să își dea timp pentru a analiza ofertele care vin spre ei în vederea alegerii celei mai bune variante.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să ia frâiele în mână și să schimbe tactica în ceea ce privește relaționarea cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Nativii vor deveni mult mai siguri pe ei și va fi aproape imposibil să fie manipulați sau intimidați de adversari.  Horoscopul zilei de azi pentru zodia Vărsător poate aduce pentru unii nativi procese și litigii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 august 2018

Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, revenită în mers direct, să comunice mult mai bine la locul de muncă și să reinstaleze armonia în cuplu. Nativii vor ieși în evidență, se vor afirma profesional și nu este exclus chiar să fie avansați sau să primească oferte de muncă mai valoroase. De asemenea, este momentul să înceapă niște cursuri de perfecționare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să aibă mai multă grijă la sănătate, în special cei cu probleme cardiovasculare sau legate de sistemul nervos. Posibile dureri la nivelul coloanei vertebrale își pot face simțită prezența începând de astăzi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...