Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019. Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019. Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în Capricorn

De: Cancan 05/01/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019. Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019. Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor fi intens încercați de contextul astrologic, în special fiind vizată zona sentimentală, relațională. Influența Lunii Noi și a eclipsei parțiale de Soare în Capricorn va dura două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Berbec, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le va aduce un nou început legat de carieră. Nativii pot avea ocazia să avanseze, să primească laude și aprecieri pentru munca depusă sau să-și schimbe domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți deoarece se pot produce răsturnări de situație și pot avea parte de surprize neașteptate în sectorul profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Taur, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le va aduce noi începuturi legate de studii. O serie de nativi vor continua niște cursuri, în timp ce alții își vor îndrepta atenția către noi domenii de cunoaștere. Fenomenul în sine poate veni cu răsturnări de situație și surprize neașteptate legate de străinătate sau de persoane care se află dincolo de granița țării. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce evenimente de natură să le schimbe principii și convingeri de viață.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 IANUARIE 2019. SĂGETĂTORII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Gemeni, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le poate aduce noi începuturi legate de zona financiară. Nativii pot primi avantaje materiale nesperate și pot demara un proiect alături de partenerul de viață sau alți parteneri de afaceri care să le îmbunătățească veniturile. Atenție! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra răsturnărilor de situație și surprizelor neașteptate care pot interveni în acest context.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Rac, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le va aduce noi începuturi legate de partenerul de cuplu sau de partenerii de afaceri. Nativii pot cunoaște o persoană și pot începe o nouă relație, însă în cuplurile unde relațiile nu mai funcționează nu este exclus să apară despărțiri definitive. Rupturi bruște pot apărea și în zona profesională, în cazul colaborărilor și asocierilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra răsturnărilor de situație și surprizelor neașteptate care pot apărea în viața sentimentală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Leu, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le va aduce noi începuturi legate de locul de muncă. În timp ce unii nativi primesc sarcini și responsabilități suplimentare, alți nativi, în funcție de harta natală, pot primi recunoaștere și aprecieri. Nu este exclus ca unii Lei să-și schimbe locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează în legătură cu starea sănătății, care poate fi fragilă, și le cere prudență în tot ceea ce fac la locul de muncă, deoarece fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în aceste două domenii enumerate, muncă și sănătate.

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Fecioară, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le va aduce noi începuturi legate de zona sentimentală. Nativii pot trece la alt nivel în relația de cuplu, pot începe o nouă poveste de dragoste, dar nu este exclus să încheie o relație care nu le mai aduce satisfacție și liniște. Atenție la autoritatea exagerată pe care părinții Fecioară o manifestă asupra copiilor. Moment bun pentru a da frâu liber unor talente artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra răsturnărilor de situație și suprizelor neașteptate care pot să apară în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Balanță, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le aduce un nou început legat de familie și locuință. Unii nativi se pot împăca cu cei dragi, pot afla că familia se mărește sau își pot schimba casa, domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra faptului că fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în aceste două domenii amintite.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Scorpion, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le aduce un nou început legat de comunicare, învățare, studiu. Nativii pot începe un curs de perfecționare profesională sau se pot interesa mai mult de dezvoltarea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra faptului că fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în aceste domenii amintite. Atenție la relația cu rudele!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le aduce un nou început legat de partea financiară, mai exact de banii obținuți din muncă proprie. Acest aspect poate aduce o mărire de salariu sau oportunități numeroase de a obține noi colaborări, un job suplimentar sau chiar schimbarea locului de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra faptului că fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în zona financiară, prin urmare se recomandă precauție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de fenomenul de Lună Nouă însoțit de Eclipsa parțială de Soare întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult încercați în această perioadă de două săptămâni, în mod deosebit în zona sentimentală, însă este momentul reafirmării și sunt sfătuiți să-și seteze noi obiective pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra faptului că fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în zona sentimentală, ceea ce poate însemna, în funcție de harta natală a fiecăruia, încheierea unei relații sau, dimpotrivă, începerea unui nou capitol, inclusiv începerea unei noi relații.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Vărsător, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le aduce o tendință acută de interiorizare și meditație. Nativii sunt sfătuiți să-și aducă în prezent tot ceea ce-i doare și-i deranjează la acțiunile, vorbele, deciziile lor trecute cu scopul de a le rezolva, de a le dizolva. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra sănătății, segment destul de încercat în ultima perioadă și care poate fi destul de fragil acum. Afecțiuni cronice se pot manifesta în această perioadă și pot contribui la favorizarea necesității de izolare a nativilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Pești, Luna Nouă din Capricorn însoțită de Eclipsa parțială de Soare le aduce un nou început legat de prieteni. Nativii se pot împăca cu persoanele dragi din anturaj cu care au fost în conflict până acum, pot cunoaște oameni noi, interesanți și pot pune la cale proiecte împreună pe care să le desfășoare pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra faptului că fenomenul astrologic poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate legate de prieteni, prin urmare se recomandă precauție.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...