Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2019. Săgetătorii sunt vedetele săptămânii

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2019. Săgetătorii sunt vedetele săptămânii

De: Cancan 03/01/2019 | 15:38
Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2019. Săgetătorii sunt vedetele săptămânii
16326667 - christmas star on evening snowfall

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 7 – 13 ianuarie 2019 se numără și cea a Săgetătorilor care pot avea parte de multiple oportunități pe toate planurile, atât financiare, profesionale, cât și sentimentale.

Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător. Acest tranzit va veni cu încărcătura sa și astfel ne va forța, la modul general, să renunțăm la prejudecăți și ne va oferi o deschidere mai mare către aventură și flirt, însă cu interes față de persoanele evoluate spiritual. Cu alte cuvinte, vom fi atrași mai mult de parteneri de la care avem ce învăța din punct de vedere emoțional, intelectual și energetic. În plus, Venus intră în domiciliul lui Jupiter, planeta Marilor Beneficii, care se află acum întocmai în Săgetător, prin urmare nu vor lipsi ocaziile de a da curs unor povești de dragoste, cu sau fără iz aventurier.

Pe de altă parte, vom analiza tranzitul Lunii care în săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 nu va traversa niciun semn de pământ, prin urmare, la modul general, ni se cere să fim mai practici, mai realiști și mai echilibrați și să dăm dovadă de mai mult profesionalism în ceea ce facem.

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de stări de irascibilitate și nervozitate toată săptămâna, stări care sunt favorizate mai mult de contextul astrologic (să nu uităm că Marte, planeta războiului și guvernatorul lor, le traversează zodia) decât de situațiile cu care nativii se confruntă în vizța de zi cu zi. Din acest motiv sunt sfătuiți să stea departe de conflicte, în special la locul de muncă, unde pot strica niște relații cu colegii și superiorii. Venus, planeta iubirii, le guvernează casa relațiilor, prin urmare le poate aduce un partener de la drum, cunoscut într-o călătorie sau care locuiește în străinătate. Nativii Berbec pot avea parte de experiente sentimentale de natură să le dea peste cap niște principii de viață bine ancorate.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să călătorească în această perioadă și ar fi bine să se asigure că îndeplinesc toate condițiile necesare deplasării pentru a nu avea probleme și neplăceri la drum. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va traversa o casă financiară, aceași unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare toată atenția nativilor se va îndrepta către îmbunătățirea veniturilor. Poate fi vorba de o moștenire, dar și de discuții cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri pe tema banilor. Nativii Taur trebuie să aibă mare grijă la administrarea finanțelor, deoarece tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare și vor avea parte de dezechilibre financiare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de o surpriză neplăcută legată de zona financiară. Fie nativii au împrumutat bani și nu reușesc să-i recupereze, fie cineva le-a promis un ajutor financiar și acum se retrage. Sunt sfătuiți să abordeze cu calm situația, mai ales că tendința generală este de a deveni superficiali și orgolioși. Cu Venus în tranzit pe casa căsătoriei și a parteneriatelor, alături de Marele Benefic, Jupiter, șansele ca nativii singuri să-și întâlnească jumătatea sunt foarte mari. De asemenea, cei care se află în relații de lungă durată pot discuta despre căsătorie, chiar pot stabili data marelui eveniment, iar relația de cuplu va traversa o perioadă de consolidare și armonie.

VEZI AICI: AVEM CEL MAI AMĂNUNȚIT HOROSCOP CHINEZESC PENTRU NOUL AN!

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, cu multe sarcini și responsabilități care vor trebui îndeplinite fără tăgadă. Venus în tranzit pe casa serviciului și a sănătății, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, poate aduce oportunități de avansare, de schimbare a jobului, dar și noi colaborări. Atenție! Marte tranzitează tot o casă care are legătură cu profesia, prin urmare conflictele și situațiile la limită, stresante nu vor lipsi. Pe de altă parte, o atenție deosebită trebuie să o acorde sănătății, o zonă sensibilă în această perioadă. Nativii ar trebui să se odihnească mai mult și să-și întărească sistemul imunitar dacă vor dori să depășească cu bine perioada analizată.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tumult, griji și frământări la locul de muncă, unde planurile nu vor ieși chiar așa cum și-au propus. Evenimente neprevăzute pot da peste cap programul stabilit și nativii pot întârzia cu finalizarea sarcinilor. Venus le va traversa întocmai casa iubirii și a aventurii, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare nativii singuri pot fi deschiși către flirt, devin cuceritori și pot întâlni un partener cu care să înceapă o nouă relație. Nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc prin prisma activităților comune, a hobby-urilor, chiar la o petrecere, la distracție. În relațiile stabile, aspectul poate aduce mai multă înțelegere, o bună comunicare și posibilitatea de a-și consolida povestea de dragoste. Atenție la sănătate, în special către finele perioadei analizate, deoarece pot apărea dureri de oase și de mușchi, mai ales în cazul nativilor care se confruntă cu romatism sau alte afecțiuni legate de sistemul osos.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să acorde mai multă atenție sănătății în această perioadă. Odihna, alimentația echilibrată și sportul ar trebui să le devină aliați de bază dacă nu doresc să clacheze la început de an, mai ales că au tendința de suprasolicitare. Venus le va traversa sectorul locuinței și al familiei, același unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare nativii pot reuși să-și îmbunătățească considerabil relația cu membrii familiei. Nativii se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict și chiar pot primi vești că familia se mărește. Pe de altă parte, interesul pentru locuință crește și Fecioarele pot începe reamenajarea, redecorarea sau chiar renovarea casei.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o stare foarte bună de sănătate, vor fi energici și bine dispuși, glumeți și înclinați către distracție. Tranzitul lui Venus pe o casă a comunicării, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, le va oferi nativilor posibilitatea de a obține ceea ce-și doresc prin dialog. Relația cu rudele, în special frații, se va îmbunătăți. In plus, fiind vorba de planeta iubirii, nu este exclus ca Balanțele care socializează mai mult să aibă șansa de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se pot confrunta cu probleme de sănătate care, deși minore, își pot pune amprenta negativă asupra stării de spirit. Nativii trebuie să aibă grijă și la locul de muncă unde irascibilitatea le poate aduce conflicte cu superiorii. În plus, capacitatea de concentrare va fi destul de redusă și cu greu îți vor îndeplini sarcinile avute. Venus în tranzit pe o casă financiară, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, va aduce oportunități remarcabile de îmbunătățire a veniturilor și nativii sunt sfătuiți să ceară cu încredere o mărire de salariu. De asemenea, nativii care au afaceri personale se pot bucura de încasări remarcabile. Pe de altă parte, Venus guverneaza casa parteneriatelor, prin urmare nu este exclus să apară un posibil partener care să aibă legătură cu acest context.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele săptămânii. Am putea spune că nativii sunt cei mai norocoși având alături pe cei doi benefici, Venus și Jupiter, în casa personalității. Aceste tranzite vor aduce oportunități remarcabile în toate planurile, atât personal, cât și profesional, însă cel mai vizat este cel sentimental. Este un moment excepțional pentru conolidarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să întâlnească noi parteneri și să înceapă o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii le activează axa relațională. Atenție! Dorința de socializare, de distarcție și petrecerile până în zori și-ar putea pune amprenta negativ asupra sănătății nativiilor și oboseala i-ar putea reduce la tăcere.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea simți cu energia scăzută zilele acestea și sunt sfătuiți să nu se suprasolicite. Încă de la finele anului trecut, nativii trec prin stări contradictorii, frământări sentimentale și confuzii (iar eclipsa parțială de Soare din semnul lor i-a doborât energetic și continuă să-și facă simțită influența și în această săptămână) și ar fi momentul să profite în mod constructiv de energia benefică a lui Venus care, chiar dacă le tranzitează casa subconștientului și a izolării, alături de Marele Benefic, Jupiter, le poate aduce vindecare psihică și emoțională. Capricornii sunt sfătuiți să lase în spate trecutul și să se concentreze pe îmbunătățirea viziunii de viitor. Doar așa au șanse de a depăși cu bine contextul astrologic actual.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte în continuare de urcușuri și coborâșuri în relația de cuplu și sunt sfătuiți să aibă mare grijă la comunicare. Pe de altă parte, pot fi surprinși de evenimente care să-i scoată din zona de confort, cu precădere la locul de muncă. Tranzitul lui Venus pe casa prietenilor, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, le poate aduce nativilor ocazia de a socializa mai mult și de a pune la cale planuri de viitor alături de grupul din care fac parte. Se conturează împăcări în cazul celor care au fost certați. De asemenea, cum Venus este planeta iubirii, nu este exclus să cunoască prin intermediul anturajului o persoană care să le trezească interesul și cu care să înceapă o relație. Posibil să fie vorba de schimbarea atitudinii și viziunii față de un prieten mai vechi.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de niște dezechilibre financiare de natură să le dea peste cap niște planuri. Posibil să apară cheltuieli neprevăzute care să le încurce socotelile. Nivelul de energie continuă să fie scăzut și nu-i susține în activități care presupun efort fizic. Pe de altă parte, vești bune vor veni din zona carierei, sector tranzitat de Venus, dar și de Marele Benefic, Jupiter. Astfel, nativii pot avea ocazia să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, pot fi avansați în carieră și li se pot recunoaște meritele. Cum Venus este planeta iubirii, nu este exclus ca o persoană cunoscută într-un cadru profesional să le incite simțurile.

NU RATA: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...