Acasă » Exclusiv » Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

De: Cancan 31/12/2018 | 20:15
Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului, a vorbit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA despre horoscopul chinezesc pentru anul 2019, atât pe plan sentimental, cât și profesional, dar și despre starea de sănătate. 

„Anul 2019 va fi guvernat de elementul Pământ Yin și de Porc / Mistreț. Aceste două elemente interacționează în mod unic cu fiecare din cele 12 semne zodicale. Mai precis, este vorba despre interacțiunea dintre ceea ce a fost în anul nașterii fiecăruia și anul 2019”, ne-a mărturisit Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului.

Astfel:

1. Șobolan

Cariera

Persoanele nascute in an de Sobolan vor trece printr-o perioada de schimbari, insa ar fi bine sa amane schimbarile majore pentru 2020, cand vor intra intr-un an foarte bun pentru demersuri de anvergura in care se pot implica persoanele nascute in an de Sobolan.

Nativii din an de Sobolan ar fi bine sa isi ia o pauza, pentru a-si analiza bine ultimii 12 ani, sa stie foarte bine la ce e important sa renunte, ce sa pastreze si sa imbuntateasca, ce sa schimbe cu totul.

Este momentul cel mai bun pentru a pune la punct cu rabdare si intelepciune, pana in cele mai mici detalii, proiecte care sa ia amploare in 2020, mai ales daca aduc schimbari majore in viata lor. 

Dragoste

2019 este un an foarte bun pentru celibatarii care isi doresc relatii serioase, pentru ca vor fi multe momente in care vor putea construi ceea ce isi doresc. Este important sa isi largeasca cercul de prieteni, fiindca din intalnirile sau petrecerile organizate de persoane recent cunoscute isi pot intalni partenerul mult asteptat.

In ceea ce priveste cuplurile casatorite, acestea se pot gandi sa aiba copii in an de Porc, deoarece intre nativii nascuti in an de Sobolan si cei nascuti in an de Porc este o compatibilitate care poate crea relatii armonioase intre parinti si copii.

Sănătate

Nativii din an de Sobolan ar fi bine sa evite excesele alimentare, dar si de oboseala in primele sase luni ale anului si in mod special de pe 3 iunie pana pe 2 iulie 2019. Exista risc de accident in iunie si in decembrie.

2. Bivol

Cariera

Nativii din an de Bivol vor avea un an 2019 foarte bun in planul carierei. Vor beneficia de multe oportunitati de a-si dezvolta cariera in directia dorita. Investitiile facute in 2018 ar trebui continuate, pentru ca finalul de an 2019 va aduce recompense pe masura efortului.

Nativii din an de Bivol ar fi bine sa aiba grija la cheltuieli, pentru ca vor avea un aparent  succes la inceputul anului si isi pot crea datorii din cauza entuziasmului.

Dragoste

Nativii din an de Bivol se pot dedica jobului, carierei, si pot avea momente de dezechilibru acasa. Cu toate acestea, Bivolul va simti foarte acut nevoia de a avea armonie acasa, pentru ca resursele lui sunt destul de consumate la munca. Principial din fire si bun organizator, Bivolul va simti nevoia sa se stie clar care sunt atributiile fiecaruia in cadrul familiei. Daca nu se poate face asta. Bivolul se poate retrage in singuratate, pentru a reflecta asupra relatiei sale de cuplu.

Sănătate

Nativii din an de Bivol ar fi bine sa fie atenti la posibile accidente minore care se pot transforma in adevarate riscuri pentru sanatate, daca rana nu este dezinfectata bine si repede. Acesti nativi au o legatura speciala cu natura, astfel ca, de fiecare data cand se simt debusolati, ar fi bine sa faca excursii in natura, pentru a se incarca pozitiv.

3. Tigru

Cariera

Nativii nascuti in an de Tigru se vor bucura de atentia speciala a Porcului/ Mistretului din 2019, deorece, intre aceste doua semne zodiacale se stabileste o relatie stransa de prietenie. Din acest motiv, anul 2019 va aduce schimbari in bine, pentru cei nascuti in an de Tigru.

Cu toate acestea, nativii din an de Tigru ar trebui sa evite sa intre in conflicte la serviciu, pentru ca este posibil sa nu iasa tocmai bine din ele, desi beneficiaza de sustinerea Porcului/ Mistretului. In 2019, acestor nativi le poate fi testata rezistenta la stres, la efort, la concentrare, pentru ca apoi sa se bucure de recompense.

Dragoste

Nativii din an de Tigru au un an foarte bun pentru consolidarea relatiei de  cuplu, iar, pentru celibatari, 2019 poate fi cel mai bun an din ultimii 12 ani pentru intalnirea sufletului pereche.  Acesta este un an care il poate provoca pe Tigru sa stabileasca foarte clar care sunt granitele relatiei lui si va face tot posibilul sa se observe ca este prezent in casa, in relatie.

Sănătate

Starea de sanatate a nativilor din an de Tigru este mult mai buna in 2019, mai ales datorita relatiei de sustinere stabilita de Porcul din 2019, care il va determina pe nativ sa nu mai amane controalele medicale uzuale. Evident ca aceasta stare de sanatate va fi mult imbunatatita de o dieta si de un mod de viata sanatos.

4. Iepure

Cariera

Nativii nascuti in an de Iepure vor avea mai multa liniste in 2019. Acestia vor avea suficienta energie sa isi atinga obiectivele in acest an si sa isi puna in valoare calitatile de buni diplomati si de buni strategi. Astfel, in cariera ar fi bine sa nu amane sa initiezele proiectele la care se gandesc de mult.

Iepurele este extrem de inteligent, se descurca excelent in orice situatie, insa poate deveni delasator uneori. Anul 2019 ii va aduce multe motive sa se mobilizeze si sa isi satisfaca pana si mofturile pe care le-a amanat multa vreme.

Dragoste

Nativii din an de Iepure au mari sanse sa se indragosteasca iremediabil in 2019 si sa isi construiasca o relatie de lunga durata. Celibatarii isi pot gasi, asadar, jumatatea anul acesta, iar cei casatoriti deja pot avea un an armonios in relatia de cuplu.

Sănătate

Starea de sanatate a nativilor din an de Iepure este buna in 2019, nu sunt supusii niciunui risc evident, insa silueta lor poate lua proportii, deoarece anul de Porc vine cu un apetit foarte mare nu doar pentru Iepure, ci si pentru celelalte zodii. Asadar, Iepurele e bine sa fie mai cumpatat cand vine vorba despre poftele lui culinare in 2019.

5. Dragon

Cariera

Persoanele nascute in an de Dragon scapa de interactiunea negativa din 2018, cu Cainele, astfel ca 2019 se anunta a fi un an plin de stralucire pentru acestia. De altfel, Dragonul straluceste in orice situatie, iese in evidenta usor datorita calitatilor sale. Incepand cu 4 februarie 2019, incep sa apara oportunitati pentru Dragon, se deblocheaza ceea ce a fost blocat in 2018, mai ales daca Dragonul a avut curaj sa faca schimbari majore in viata lui.

Dragoste

Celibatarii nascuti in an de Dragon au mari sanse sa se casatoreasca in 2019, iar cei care sunt deja intr-o relatie si au trecut testul anului 2019 isi pot recladi relatia pas cu pas. Important este sa isi dea seama daca nu cumva proiectele si ambitiile lor sunt prea mari si prea greu de dus de catre parteneri.

Sănătate

In prima parte a anului, persoanele nascute in an de Dragon ar fi bine sa fie mai atente la alimentatie si sa respecte orele de masa. Pot aparea probleme ale organelor din abdomen: stomac, pancreas, splina. Daca se fac analize periodic si este atent cu starea lui de sanatate, Dragonul va straluci si in 2019.

6. Șarpe

Cariera

Persoanele nascute in an de Sarpe se afla intr-o perioada de schimbari importante, deoarece intre Sarpe si Porc/ Mistret se stabileste o relatie conflictuala. Pentru a evita conflictele si ghinioanele in 2019, este important ca nativii din an de Sarpe sa schimbe tot ce nu a functionat in ultimii 12 ani, mai ales in cariera. Altfel, acestia vor fi obligati sa nu mai ramana in joburi care nu le plac.

Dragoste

Anul acesta, persoanele nascute in an de sarpe se vor confrunta cu episoade de conflict si in relatia de cuplu, iar remediul pentru aceasta situatie consta in purtarea unui medalion cu imaginea unui Tigru, incepand cu 4 februarie 2019 pana pe 3 februarie 2020. In 2019, pentru Sarpe sunt doua luni destul de agitate pe toate planurile, si anume: mai si noiembrie. Aveti mai multa rabdare, in aceste doua luni si nu luati decizii majore.

Sănătate

Acest semn zodiacal este cel mai predispus la accidentari si la probleme de sanatate, astfel ca mai mult ca oricand este important ca persoanele nascute in an de Sarpe sa fie atente la sanatatea lor.

7. Cal

Cariera

Persoanele nascute in an de Cal sunt sustinute de Porcul/ Mistretul din 2019, astfel ca pentru ele este momentul unor avansari sau mariri de salariu. Stabiliti-va cu atentie intentiile pentru anul urmator si actionati pentru indeplinirea lor. Sansele sunt de partea dvs.

Dragoste

Chiar si in dragoste, nativii din an de Cal pot avea un an bun, cu echilibru si armonie, atat in relatiile de cuplu cu vechime, cat si in cele care se vor crea in 2019. Celibatarii au sanse sa se indragosteasca subit si sa se si casatoreasca rapid.

Sănătate

Persoanele nascute in an de Cal sunt expuse pericolelor de accidente minore in casa, eventual in baie. Pare amuzant, insa sunt pericole reale si e important ca nativii din an de Cal sa fie mai atenti, chiar in mediul in care vor petrece destul de mult timp in 2019.

8. Capră

Cariera

Persoanele nascute in an de Capra vor avea un an foarte bun, insa este posibil ca in 2019 sa fie ajutati in a-i demasca pe cei din anturajul lor sau din randul colegilor de seerviciu care sunt duplicitari. Anul acesta, nativii din an de Capra devin mai activi, mai indrazneti, vor avea mai multa incredere in abilitatile lor si nu se vor mai lasa dominati de influenta negativa a altora. Este anul care ii poate propulsa acolo unde isi doresc.

Dragoste

 2019 pare sa fie un an foarte bun si in ceea ce priveste vita de cuplu pentru cei nascutt in an de Capra. Cei care sunt deja de ceva vreme in relatii sau chiar sunt casatoriti se vor bucura de atentia partenerului de viata, iar cei singuri vor avea sansa de a-si gasi un partener de lunga durata.

Sănătate

2019 este un an plin de noroc si de succes pentru cei nascuti in an de Capra, astfel ca acesti nativi pot ddeveni foarte increzatori in toate aspectele vietii si pot risca accidente. Sfatul este sa va pastrati echilibrul in tot ceea ce faceti.

9. Maimuță

Cariera

2019 poate aduce persoanelor nascute in an de Maimuta cateva provocari, insa agilitatea acestor persoane si istetimea ii vor ajuta pe acesti nativi sa depaseasca usor orice obstacol. 2019 aduce si posibilitatea de a incepe o activitate noua sau un job nou. Atentie la predispozitia aproape zilnica de a intra in contradictii cu colegii sau cu prietenii. Acest risc apare, fiindca nativilor din an de Maimuta le place sa vorbeasca mult si sunt foarte creativi.

Dragoste

2019 nu pare sa fie un an al stabilitatii si al longevitatii pentru celibatarii nascuti in an de Maimuta. Poate fi un an plin de emotii puternice, insa efemere. Cu toate acestea, acesti nativi se vor aventura cu bucurie in aceste relatii, pentru ca sunt prilejuri foarte bune pentru a invata lectii pretioase in acest an.

Sănătate

Persoanele nascute in an de Maimuta ar trebui sa evite riscurile inutile si spoturile extreme, dar si sa mearga la medic, imediat ce apar semne de cedare a starii de sanatate. Acest lucru se poate intampla chiar in timpul unor proiecte importante, ceea ce le poate incetini temporar randamentul.

10. Cocoșul

Cariera

Persoanele nascute in an de Cocos sunt competitive prin nastere, stralucitoare si efervescente, iar 2019 le aduce multe oportunitati pentru a-si etala talentele. Ei pot desfasura activitati in mai multe proiecte, in acelasi timp, beneficiind de resurse pentru indeplinirea lor. Cu toate acestea, cateva probleme nerezolvate din trecut se pot incapatana sa apara si in acest an, in viata celor nascuti in an de Cocos, insa numai pentru a-i determina pe acestia sa le rezolve, in sfarsit.

Dragoste

Celibatarii nascuti in an de Cocos ar fi bine sa se analizeze cu atentie, sa faca o lista cu ceea ce doresc sa aiba intr-o relatie si cum sa se manifeste ei insisi in relatia de cuplu, apoi sa isi mareasca doza de incredere in propria capacitate de seductie si sa actioneze. Cei care au iesit de curand dintr-o relatie sau dintr-o casnicie, in sfarsit, pot spune ca au scapat de probleme si de regrete si se simt eliberati de trecut, pentru a se bucura de un nou inceput.

Sănătate

Un aspect interesant in ceea ce priveste sanatatea celor nascuti in an de Cocos: fumatorii pot renunta la fumat, sunt sustinuti de astre pentru a face asta, in caz ca au decis ca e momentul sa se lase de fumat. Altfel, anul este unul echilibrat pentru nefumatori, nu exista riscuri de boli grave, insa intotdeauna este bine sa fim atenti si precauti cu privire la sanatate, este bunul nostru cel mai de pret.

11. Câinele

Cariera

2019 este mai echilibrat pentru persoanele nascute in an de Caine, care vor avea numeroase intalniri de succes de-a lungul anului si vor avea multe momente de celebrare a proiectelor reusite. In 2019, nativii din Caine se pot relaxa un pic si se pot ocupa de casa, o pot renova sau pot achizitiona noi piese de mobila.

Dragoste

In 2019, celibatarii nascuti in de Caine sunt mai rezervati, desi primesc numeroare invitatii la petreceri ale prietenilor sau cunoscutilor. Si bine fac, pentru ca petrecerile dese il pot obosi si il pot surmena pe nativul din an de Caine, iar din acest motiv poate evita sa iasa exact cand ar fi indicat sa socializeze. Asadar, in 2019, acesti nativi sunt mai selectivi si mai atenti la invitatii. 

Sănătate

Anul acesta exista risc de infectii , astfel ca e nevoie de mai multa atentie la starea de sanatate. In mod evident, daca febra persista, este necesara o vizita la medic. Evident ca nu toti nativii din an de Caine traiesc acest risc, insa oricum este indicat sa existe mai multa atentie la starea de sanatate.

12. Porcul

Cariera

Nativii din an de Porc/ Mistret sunt in an de ”ciocnire”, adica de posibile conflicte si probleme, insa cel mai bun remediu pentru ca toate acestea sa nu apara in viata lor este schimbarea. Adica, tot ceea ce nu a functionat in ultimii 11 ani, in 2019 trebuie imbunatatit, rezolvat, schimbat, fie ca e vorba despre cariera, fie ca e vorba despre viata personala. Un alt remediu foarte bun, pentru nativii din an de Porc/ Mistret este purtarea unui medalion cu zodia Tigru.   

Dragoste

2019 pare un an linistit atat pentru celibatarii din an de Porc/ Mistret, cat si pentru cei care sunt deja in cuplu. Persoanele singure isi pot crea relatii solide, iar cei cu vechime in relatia de cuplu este posibil sa aiba ceva de reglat din trecut. Daca sunt probleme nerezolvate, acestea vor iesi la suprafata, pentru a nu mai fi evitate. Nu mai amanati, pentru ca spre finalul anului, problemele pot fi mai mari si mai greu de rezolvat.

Sănătate

2019 pare sa fie anul schimbarilor si in ceea ce priveste starea de sanatate pentru nativii din an de Porc/ Mistret.  Nu mai amanati, mergeti periodic la medic, faceti analizele indicate de medic la timp, evitati sporturile extreme si totul va fi bine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi