Acasă » Știri » Scafandrii caută în aceste momente trupul unei victime de-a lui Gheorghe Dincă. Unde a aruncat corpul fetei e halucinant

Scafandrii caută în aceste momente trupul unei victime de-a lui Gheorghe Dincă. Unde a aruncat corpul fetei e halucinant

De: Alina Dragusin 27/07/2019 | 12:15

Operațiune de căutare fără precedent în Caracal! Scafandrii din trei județe caută în aceste momente trupul fetei de 15 ani, Alexandra Măceșanu. Vă reamintim că în cursul zilei de ieri, în timpul perchezițiilor la casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul morții fetelor dispărute, au fost găsite dovezi că adolescenta a fost asasinată.

Citește și: Mama Alexandrei, ultima speranță: ”Inima îmi spune că trăiește!”

Scafandrii caută trupul fetei de 15 ani, Alexandra Măceșanu, într-un lac din Caracal

UPDATE 15:40 – După ore bune de căutări, scafandrii au scos din apele lacului o valiză. Ei, dar și anchetatorii prezenți la fața locului au înmărmurit când au deschis-o și au văzut ce este în ea.

Citește și: Scafandrii au făcut o descoperire înfiorătoare într-un lac din Caracal. Ce se afla în valiza pe care au scos-o din apă

UPDATE 12:39Mătușa Mihaelei Luiza, fata care a dispărut în urmă cu trei luni în aceleași circumstanțe ca Alexandra, a declarat astăzi că nu are speranțe ca tânăra să fie găsită. Anchetatorii le caută pe cele două victime într-o baltă din apropierea Caracalului.

Citește și: Bunicul Luizei, eleva dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș!”

Ștefania Cincă, mătușa Luizei Mihaela, fata care a dispărut în luna aprilie în circumstanțe asemănătoare Alexandrei, a declarat că nu s-a găsit absolut nimic ce ar fi aparținut nepoatei sale și nu are speranțe că va fi găsită.

 “În cazul Luizei nu mai avem prea mari speranțe să o găsim. Fata a dispărut în urmă cu 3 – 4 luni și nu avem nicio veste despre ea. Acum și pe ea, și pe Alexandra le caută anchetatorii într-o baltă din apropiere. În cazul Luizei nu s-au găsit nici haine, nici bijuterii, nici nimic. Dar dacă fata era liberă, își suna mama. Ea cu mama ei aveau o relație foarte apropiată. Îi spunea și despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus Ștefania Cincă, mătușa Luizei.

Citește și: Declarații exclusive. Anchetatorii, oripilați de ce au găsit în casa lui Gheorghe Dincă: “Când am dat hainele la o parte, erau…”

Potrivit femeii, Luiza a plecat de la Dioști, din județul Dolj, în Caracal, județul Olt, pentru a scoate 80 de lire, bani pe care îi trimisese mama ei pentru a-și cumpăra o pereche de adidași.

 “Alexandra a plecat să scoată bani de la Caracal. I-a trimis mama ei 80 de lire să-și ia o pereche de adidași. Mama ei lucra în Anglia. În ziua respectivă a fost închis la acel oficiu. Era într-o duminică după amiaza. Nu circulau microbuzele atunci și a luat ocazia ca să se întoarcă acasă, dar nu a mai revenit”, a spus Ștefania Cincă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat azi pentru MEDIAFAX că dosarul deschis pentru omor a fost declinat DIICOT Craiova, după ce procurorii de crimă organizată au comunicat că aveau indicii cum că părinții Alexandrei au fost sunați să li se spună că fata e bine și a plecat din țară. La Craiova era deschis un alt dosar, privind dispariția Luizei Mihaela, iar bunicul fetei a sunat de pe un număr privat și i s-a spus că fata este bine, în Elveția.

Știre inițială: Mai mulți scafandri din Dolj, Mehedinți și Vâlcea au fost mobilizați la acțiunea de căutare a trupului fetei de 15 ani, care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, un mecanic din Caracal. Potrivit celor mai noi informații din anchetă, criminalul i-a aruncat corpul într-un lac din Caracal.

Citește și: Reacția tranșantă a lui Dan Negru în legătură cu asasinarea fetelor din Caracal. Ce moarte merită criminalul

Surse oficiale au spus că a fost luată decizia de a chema scafandri din alte județe, pentru că cei din Olt sunt detașați pe litoral.

Gheorghe Dincă a fost reţinut pentru 24 de ore

În această dimineață, Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare pentru trafic de minori și viol.

“Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p.

La data de 27.07.2019, ora 01.00 AM, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus declinarea competenței materiale și teritoriale de efectuare a urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. alin.1 lit. a C.p.,în favoarea DIICOT- S.T.Craiova, cauza fiind reunită la dosarul înregistrat anterior.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)” se arată într-un comunicat al DIICOT.

Astăzi, criminalul în serie din Caracal urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...