Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie 2019. Săgetătorii pot pierde bani

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie 2019. Săgetătorii pot pierde bani

De: Elena Nistor 31/10/2019 | 17:27
Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie 2019. Săgetătorii pot pierde bani
Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie 2019. Săgetătorii pot pierde bani

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 noiembrie 2019 se numără și zodia Săgetător care prezintă riscul major de a pierde o sumă de bani.

Săptămâna 4 – 10 noiembrie 2019 nu este caracterizată de tranzite noi, însă vom analiza aspectele interplanetare armonioase care se vor forma între Soare (energia, personalitatea) aflat în zodia Scorpion și Saturn (planeta lecțiilor de viață, a înțelepciunii și a răbdării) aflat în zodia Capricorn. De asemenea, Mercur (comunicarea, rațiunea, negocierea) aflat în mișcare retrogradă în zodia Scorpion va face un aspect foarte bun cu Pluto (transformarea interioară, regenerarea) aflat, de asemenea, în zodia Capricorn.

La modul general, săptămâna 4 – 10 noiembrie 2019 ne va insufla o puternică rezistență, atât fizică, cât și psihică. Capacitatea de a ne doborî propriile recorduri va fi mare și vom reuși cu grație să facem față situațiilor limită. Comunicarea pe teme profunde, legate de moarte, de sex, de ocultism, de bani, de putere și manipulare și, în general, pe teme tabu va fi un punct forte care va caracteriza săptămâna aceasta.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 noiembrie 2019

Săptămâna începe cu idei foarte bune pentru îmbunătățirea situației financiare. Unii nativi chiar ar putea avea parte de propuneri și oferte în acest sens, însă sunt sfătuiți să le analizeze în detaliu și să nu se grăbească în luarea deciziilor finale, mai ales că cei născuți în zodia Berbec ar putea avea parte de stări de confuzie acum. Atenție la conflictele cu partenerul de viață pe tema banilor și fianțelor în comun.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 noiembrie 2019

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur dau dovadă de un randament foarte mare la locul de muncp și chiar dacă vor fi copleșiți de sarcini și responsabilități, noi și acaparante proiecte, nativii vor reuși să le facă față cu brio. Întâlnirile cu prietenii vor fi pe primul plan, însă se recomandă mai multă prudență în dialogul cu persoana iubită pentru că pot apărea conflicte către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână aduce șanse și oportunități de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii vor da dovadă de eficiență și productivitate  și acest aspect poate aduce cu sine aprecieri. Posibil ca uneșle filozofii de viață, convingeri să fie răsturnate acum ca urmare a unor evenimente, însă totul va fi spre binele lor. Finele săptămânii îi găsește în mijlocul cercului de prieteni.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 noiembrie 2019

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce un context astrologic favorizant pentru sectorul financiar. Nativii ar putea rezolva o problemă legată de bani, ar putea achita o datorie sau ar putea obține un credit, un împrumut dorit. Totodată, forma mentală foarte bună în care se găsesc acum îi va susține în luarea celor mai bune decizii, mai ales că prudența nu le este străină. În plan sentimental, începutul de săptămână le poate aduce comnflicte cu persoana iubită, mai ales în cazul celor căsătoriți.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă foarte mare grijă la modul în care comunică cu cei din jur, în special cu colegii de muncă, superiorii și partenerii de afaceri, asociații deoarece pot da naștere unor conflicte care să le afecteze imaginea. Nici relația cu persoana iubită nu stă pe roze și recomandarea este ca nativii să petreacă mai mult timp alături de aceasta. În weekend, tranzitele favorizează o stare de bună de spirit și energia de care dau dovadă acum ar trebui canalizată către cei dragi, familie și partener.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 noiembrie 2019

Săptămâna începe cu o ușoară stare de dezechilibru între psihic și emoțional sau între muncă și odihnă, iar cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi mai puțin comunicativi cu cei din jur. Tendința de suprasolicitare la locul de muncă există, însă și energia și determinarea vor fi pe măsură. În cuplu se întrevăd discuții tensionate legate de bani și recomandarea este de a se evita pe cât posibil cheltuielile nejustificate.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 noiembrie 2019

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță cu greu vor reuși să găsească echilibrul și armonia în dialogul cu cei din jur. Tensiunile, însă, trebuie controlate pentru că pot conduce la ruperea relațiilor, mai ales a celor de familie deja instabile. La locul de muncă randamentul va fi crescut, însă suprasolicitarea nu este de bun augur acum, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să se odihnească corespunzător și să profite din plin de weekend pentru relaxare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 noiembrie 2019

Ritmul alert de la locul de muncă ar putea să-i suprasolicite pe cei născuți în zodia Scorpion, însă pe de altă parte îi va ajuta și să iasă în evidență și să-și surprindă în mod plăcut superiorii. Cert este că weekend-ul ar trebui dedicat odihnei și relaxării, poate chiar și plimbărilor ușoare în aer liber. Cineva din familie le-ar putea cere ajutorul și de preferat ar fi să se facă utili. Este o perioadă bună ca nativii care au suferit sau au avut parte de dezamăgiri să le depășească acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie foarte atenți la modul în care-și dozează energia. De preferat ar fi să o canalizeze către activități constructive, fie pentru un proiect suplimentar care să le aducă bani, fie pentru a petrece mai mult timp cu familia. Prietenii își pot face simțită prezența prin sfaturi bune. Se cere foarte multă prudență în plan financiar deoarece pot exista pierderi și pagube materiale majore.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 noiembrie 2019

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn au mari șanse să-și îmbunătățească veniturile, fie din colaborări, fie din noi proiecte personale. Atenție la conflictele cu superiorii! Către finele săptămânii, nativii vor simți mai mult nevoia de apetrece timp alături de cei dragi. Din partea membrilor familiei pot avea parte de surprize plăcute în weekend, posibil o invitație într-o călătorie sau în oraș.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu forțe proaspete. Nativii vor avea parte de energie, voie bună și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Șansele de a-și îmbunătăți veniturile sunt destul de mari acum și vedem ca oportunitățile să vină prin intermediul altor persoane sau chiar din partea unor instituții. În plan sentimental s-ar putea ca unele secrete să iasă acum la suprafață și să dea naștere unor conflicte, însă vor fi trecătoare.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 noiembrie 2019

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți de traiectoria pe care o ia un proiect sau s-ar putea ca un plan profesional/financiar să nu funcționeze așa cum și-au dorit. Din acest motiv pot apărea o serie de fluctuații de dispoziție, iar starea generală de spirit să nu fie chiar cea mai bună. Atenție la prieteni! Din această zonă poate veni o mare dezamăgire!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...