Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2019

Publicat: 29/10/2019 | 09:50

Cancan îți prezintă horoscopul lunar noiembrie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii noiembrie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din data de 12 noiembrie care se formează în zodia Taur și Luna Nouă din data de 26 noiembrie care se formează în zodia Săgetător, evenimente care vorbesc despre schimbări și noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Soarele, energia, va tranzita semnul Scorpion până pe data de 22 noiembrie, moment când va intra în zodia Săgetător. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va retrograda în zodia Scorpion până pe data de 20 noiembrie, moment în care-și va relua mersul direct.

Venus, Micul Benefic, planeta iubirii și a banilor, va tranzita zodia Săgetător încă din prima zi a lunii, iar pe data de 26 noiembrie va intra în rigida și stricta zodie Capricorn. Marte, planeta acțiunii și a determinării, va tranzita zodia Balanță până pe data de 19 noiembrie, moment în care va intra în zodia Scorpion.

Un alt eveniment important care se petrece în luna noiembrie este ieșirea din retrogradare a lui Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a fanteziilor, în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează. Acest aspect astrologic va înlătura mare parte din confuziile cu care ne-am confruntat în ultima perioadă, va dizolva stările depresive și anxioase care ne-au dat târcoale și ne va stimula să visăm mult mai constructiv decât până acum.

Mare parte din luna noiembrie, Mercur se va afla în mers retrograd, prin urmare va fi o perioadă de reanaliză, de reevaluare și revizuire a unor sectoare din viața. Suntem sfătuiți să nu luăm decizii majore, să nu semnăm contracte și să fim mult mai prudenți în negocieri, dar și în călătorii și în tot ce ține de mijloacele de comunicare. De asemenea, este posibil ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață, să dezgropăm trecutul pentru a ne hrăni curiozitatea și simțul investigator, este posibil să fim mai suspicioși ca de obicei și mai predispuși la scenarii fantasmagorice. Ceea ce ne va fi de ajutor va fi intuiția pe care va trebui să ne bazăm din plin acum.

Când Marte va păși în zodia sa de domiciliu nocturn, în Scorpion, vom fi mai determinați ca niciodată să ne atingem scopurile și țelurile și vom lupta în mod constructiv pentru a face asta. Aspectele benefice dintre Micul Benefic (Venus) și Marele Benefic (Jupiter) ne vor aduce entuziasm, poftă de iubire și de manifestare a celor mai intense sentimente, noroc și realizări îm acele sectoare de viață în care acestea se manifestă. Nu este indicat să facem excese, mai ales că la finele lunii, când Venus va intra în Capricorn și ne va stimula cumpătarea, nu ne dorim să regretăm nimic din extravaganțele anterioare.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Berbec

Carieră

Mercur le guvernează sectorul muncii, iar Venus, sectorul financiar, prin urmare cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de o perioadă foarte profitabilă și avantajoasă din punct de vedere profesional. Nativii pot reuși acum să-și reevalueze autentic și fără grabă țelurile profesionale și să acționeze în direcția dorită. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, însă sunt sfătuiți să citească cu atenție contractele și parteneriatele pe care le semnează.

Dragoste

Tranzitele lunii vor activa puternic casa sexualității și cei născuți în zodia Berbec vor simți din plin nevoia de intimitate și vor duce pasiunea pe cele mai înalte culmi. Nativii vor emana un magnetism aparte care îi va ajuta atât la legarea de noi relații amoroase, cât și la consolidarea celor deja existente. În plus, chiar dacă Mercur va retrograda, aspectele sale vor fi benefice, iar acești nativi vor reuși să-și reconstruiască niște planuri solide de viitor alături de partenerul de viață.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Berbec ar trebui să caute care sunt cauzele emoționale ale bolilor înainte de a se panica. În continuare se cere prudență la zona sexualității și mai multă atenție, selectivitate la persoanele cu care ajung în așternut.

Bani

În plan financiar, nativii din zodia Berbec vor fi destul de norocoși (pot primi sume de bani neașteptate), însă este mare nevoie de cumpătare pentru că spre finele lunii situația nu va mai fi la fel de roz și atunci, în loc de un împrumut, este de preferat să apeleze la economii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Taur

Carieră

Este foarte probabil să existe tensiuni între cei născuți în zodia Taur și partenerul de viață din cauza programului de muncă foarte încărcat care nu le permite să petreacă timp împreună, iar acest aspect să aducă reevaluări serioase legate de locul de muncă. Venus, guvernatoarea lor, îi sprijină din plin să-și găsească o nouă direcție profesională și o serie de nativi vor porni pe un alt drum în luna noiembrie (de preferat după ce-și încheie Mercur retrogradarea).

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur vor trebui să depună mai mult efort pentru a se înțelege cu persoana iubită. Mercur le guvernează relațiile și va cere o reevaluare a sentimentelor în această perioadă, cu atât mai mult cu cât retrogradează pe casa parteneriatelor și a căsătoriei. Nu este exclus să existe momente tensionate în cuplu și mai ales unii nativi să aibă tendința de a se întoarce la o iubire din trecut sau să se lase purtați într-o aventură sentimentală.

Sănătate

Este o lună favorabilă pentru schimbarea stilului de viață, pentru schimbarea alimentației și mai ales pentru ca nativii Taur să îndrăznească să facă sport. Preocuparea principală va fi legată de fizic, de cum arată și mulți nativi vor începe acum o dietă. Tot acest context le va insufla energie și o reală stare de bine.

Bani

Mercur este planeta care le guvernează și sectorul financiar al banilor munciți și în perioada de retrogradare va aduce revizuiri severe din punct de vedere financiar. Acest aspect va îndemna mulți nativi să renunțe la parteneriatele și colaborările care nu le aduc profit pe măsura investiției resurselor fizice, iar pe de altă parte îi va îndemna să caute noi surse de venit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul muncii și cei născuți în zodia Gemeni vor începe o profundă perioadă de reanaliză a sectorului profesional. Totodată, aspectele pe care Mercur le face cu celelalte planete sunt benefice, ceea ce înseamnă că vor ajunge la concluzii raționale, demne și favorabile ascensiunii lor profesionale, chiar dacă asta înseamnă schimbarea direcției în carieră. Vor fi mai puțin avantajați acei nativi care lucrează în străinătate sau care au planuri să plece dincolo de granițele țării.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, luna noiembrie vine cu aspecte foarte bune în plan sentimental. Nativii vor avea ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste, mai ales în preajma fenomenului de Lună Nouă, iar cei care fac parte dintr-un cuplu vor reuși să-și consolideze legătura cu persoana iubită. Relațiile mult încercate până acum, care au fost la limita încheierii, acum vor reuși să intre pe o direcție ascendentă.

Sănătate

Nu este o lună favorabilă sănătății și nativii Gemeni se pot confrunta cu fel și fel de simptome, unele dintre acestea de natură să-i trimită la medic. Către finele perioadei analizate situația se va mai îmbunătăți și nativii pot găsi remediile și tratamentul necesare vindecării.

Bani

Este foarte important ca cei născuți în zodia Gemeni care au de semnat acum contracte și parteneriate să o facă cu multă grijă și doar după ce au citit cu atenție toate detaliile. Este o perioadă de reevaluare financiară și ar trebui să aibă mai multă grijă la cheltuieli, să fie mai economi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Rac

Carieră

Cu Venus în tranzit pe casa muncii, cei născuți în zodia Rac au șanse mari nu doar să se afirme profesional, ci și să aibă parte de numeroase avantaje și beneficii. Nativii care-și caută un loc de muncă sau vor să facă o schimbare de carieră au șanse mai mari acum, mai ales că Marte susține puternic dorința de afirmare și favorizează inițiativele.

Dragoste

Este o perioadă bună pe plan amoros pentru cei născuți în zodia Rac. Nativii au șansa, odată cu retrogradarea lui Mercur, de a clarifica neînțelegeri din trecut, au înțelepciunea necesară să găsească o cale de mijloc în soluționarea conflictelor și vor reuși să se apropie mai mult de partener. Când Marte va intra în Scorpion și va activa casa iubirii, Racii vor deveni mai seducători, mai cuceritori și mai determinați să-și consolideze relația de cuplu, iar cei singuri se vor lăsa pradă aventurilor erotice, însă șansele să înceapă o poveste de dragoste, deși există, sunt mai mici.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății este o perioadă bună pentru nativii Rac, însă există riscul ca suprasolicitarea de la locul de muncă, dorința de a câștiga un ban în plus, fie că este vorba de un al doilea job, fie de ore suplimentare, îi poate extenua. Se recomandă echilibru și odihnă adecvată.

Bani

Soarele guvernează casa muncii, iar în tranzitul său prin sectorul financiar va aduce nativilor șanse mari de îmbunătățire a veniturilor, totuși, în prima parte a lunii nativii sunt sfătuiți să evite cheltuielile nefondate. Tendința de a risipi bani pe petreceri și satisfacerea poftelor va fi destul de mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Leu

Carieră

În prima parte a lunii noiembrie, interesul pentru muncă este scăzut, iar dorința de relaxare și distracție este mult mai mare. Cu toate acestea, vor fi avantajați nativii care lucrează în domenii artistice și creative. Leii care-și doresc o avansare în funcție ar trebui să dea dovadă de mai multă responsabilitate pentru că șansele de a fi apreciați și promovați cresc către finele lunii. Atenție la conflictele cu autoritățile statului care se conturează în penultima săptămână din perioada analizată.

Dragoste

Încă din prima zi a lunii noiembrie, cei născuți în zodia Leu au șanse mari să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită. Nativii devin cuceritori, dornici de a primi și a oferi iubire și nu este exclus ca, odată cu Luna Nouă, Leii singuri să înceapă noi povești de dragoste. Pot exista tensiuni către finele lunii, iar acestea să fie cauzate de principii și filozofii de viață diferite, de credințe diferite și viziuni paralele asupra viitorului, însă situațiile se pot rezolva cu ajutorul compromisurilor făcute de ambele părți.

Sănătate

Nativii Leu ar trebui să evite pe cât posibil stresul și epuizarea, chiar dacă aceasta înseamnă nopți pierdute pentru distracție. Este o perioadă în care ar trebui să dea dovadă de toleranță mai mare față de cei din jur și să fie mai deschiși noutăților care apar în viața lor.

Bani

Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, ba chiar cei născuți în zodia leu pot pierde o oportunitate de îmbunătățire a veniturilor. Se recomandă prudență în cheltuieli și limitarea la strictul necesar. Posibil ca unii nativi să reușească să scape de o datorie mai veche acum, însă nu fără repercusiuni în buget.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Mercur, planeta lor guvernatoare, și cea care, totodată, guvernează și cariera celor născuți în zodia Fecioară, va retrograda mare parte din lună, iar nativii își vor reevalua serios situația profesională. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii definitive, dar este o perioadă favorabilă pentru revizuirea direcției în carieră.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o lună destul de dificilă la capitolul amoros. Nativii vor trece prin suișuri și coborâșuri, iar tendința de a reveni la o iubire din trecut va fi destul de mare. Dacă nu este vorba de o fostă relație, poate fi vorba de o persoană care i-a atras pe nativi, dar la momentul respectiv nu au îndrăznit să facă niciun pas. Cei care sunt căsătoriți au șansa să revizuiască niște situații din trecut, însă vor trebui să dea dovadă de tact și răbdare. Atenție la conflictele pe teme financiare!

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea probleme de sănătate și există un risc de accidentare, prin urmare, nativii ar trebui să fie prudenți în acțiuni. De asemenea, o vizită la medic i-ar putea ajuta acum să-și rezolve niște neplăceri.

Bani

Situația financiară nu este deloc de partea celor născuți în zodia Fecioară. Nativii s-ar putea să fie nevoiți să facă niște cheltuieli neplanificate și astfel să-și dea peste cap bugetul și să fie nevoiți să apeleze la un împrumut, cel mai probabil de la părinți sau cineva din familie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Balanță

Carieră

Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Balanță să învețe lucruri noi, să-și dezvolte noi abilități profesionale, să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională și astfel să-și redefinească niște aspirații legate de carieră.

Dragoste

Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor și nemulțumirilor financiare, ulterior situația se va mai îmbunătăți și nativii vor reuși să comunice mai bine și să reaștearnă armonia în cuplu. Cei singuri pot avea parte de pasiuni puternice și nu este exclus să treacă prin stări emoționale dezechilibrante.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Balanță încep să se simtă din ce în ce mai bine și să-și recapete nu doar energia, ci și echilibrul interior după care atâta râvnesc.

Bani

Mercur guvernează casa banilor munciți, iar cei născuți în zodia Balanță vor trece printr-o perioadă de reevaluare a veniturilor. Nativii vor analiza motivul pentru care situația lor financiară nu este cea dorită și vor lua măsuri în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Scorpion

Carieră

În plan profesional urmează o perioadă de afirmare, iar nativii Scorpion vor avea mult mai multă încredere în forțele proprii și astefl mult mai mult curaj să se avânte în noi domenii de cunoaștere, noi domenii profesionale. Entuziasmul lor poate fi destul de mare, însă sunt de evitat negocierile acum și mai ales discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă. Cei care-și caută un loc de muncă, acum se vor putea angaja.

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați să calce strâmb, iar dacă sunt singuri pot căuta aventuri sexuale. Însă, secretele pot ieși la suprafață acum, mai ales că Mercur, planeta care le guvernează intimitatea, este în retrogradare. Către finele lunii se întrevede o perioadă mai bună, mai favorabilă consolidării cuplului, prin prisma faptului că Scorpionii sunt dispuși să ierte, să se împace cu cei dragi. Cu toate astea, tensiuni pot apărea acolo unde fiecare își dorește altceva de la partener.

Sănătate

Îngrijirea personală, schimbările de look și de stil de viață sunt favorizate acum. Chiar dacă unii nativi se pot confrunta cu afecțiuni de sezon, acestea vor fi trecătoare. Atenție! Există o predispoziție către nervi și stres, iar stările de irascibilitate pot fi la ordinea zilei.

Bani

Mercur guvernează și finanțele comune cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri și ar fi ideal ca nativii să-și reevalueze situația materială. Pot exista conflicte în această direcție și nu este prudent să facă investiții majore. Cei mai norocoși vor reuși acum să-și plătească niște datorii mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Săgetător

Carieră

În plan profesional, cei născuți în zodia Săgetător traversează o perioadă de reevaluare și revizuire a țelurilor și aspirațiilor. Nu este o lună favorabilă afirmării profesionale și ar trebui ca nativii să nu ia decizii radicale și nici să nu facă schimbări de direcție. Abia către finele lunii sunt șanse mai mari să se evidențieze mai mult prin munca lor.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă în care relația cu persoana iubită poate fi tensionată și nu este exclus ca niște secrete să iasă la iveală acum în cuplu, mai ales că Mercur, planeta care le guvernează parteneriatele, este în retrogradare. Cei care sunt singuri vor fi ajutați de Venus să-și găsească un partener, însă nu neapărat va fi o relație de lungă durată. Persoane din trecut se pot întoarce acum în viața nativilor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să învețe să-și integreze în viața lor anumite situații și amintiri din trecut pe care nu le mai pot schimba, ci doar accepta. Nativii se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi și nu este exclus să parcurgă o etapă de interiorizare, etapă care să-i ajute să renască și să se redefinească.

Bani

În prima parte a lunii nu se întrevăd șanse mari de câștig, însă către finele perioadei analizate situația se va redresa, odată ce Venus, le va activa casa banilor și le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Mercur le guvernează casa muncii, iar cei născuți în zodia Capricorn vor intra într-o etapă de reevaluare a situației profesionale. Nativii își vor redefini prioritățile și nu este exclus ca unii chiar să se gândească la schimbarea locului de muncă. Sarcinile și responsabilitățile vor fi rezolvate cu multă seriozitate și energie, grație lui Marte, însă nu sunt excluse conflictele la locul de muncă.

Dragoste

Din punct de vedere sentimental nu este o lună deloc pe placul celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor fi destul de confuzi cu pricire la relația pe care o au, iar cei singuri vor evita orice formă de angajament, cel mult poate fi vorba, către finele lunii, de o fostă iubire care să le reapară în cale sau de o relație sexuală care să rămțnă secretă. Prietenii pot fi ajutor de nădejdeee în această perioadă, iar sfaturile lor pot aduce o rază de lumină în viața acestora.

Sănătate

Starea de sănătate a celor născuți în semnul Capricorn va fi una destul de bună în această perioadă. Nativii vor fi energici, motivați și optimiști în viziune, iar aceste aspecte îi vor susține foarte mult.

Bani

Nativii din zodia Capricorn se bucură de o situație financiară destul de echilibrată, însă îndemnul este să evite speculațiile și, mai ales, cheltuielile. Nu este momentul să facă investiții pentru casă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Vărsător

Carieră

La locul de muncă pot apărea o serie de momente tensionate, chiar la limită, favorizate de Marte, însă tot planeta acțiunii va aduce și energia necesară pentru a demara proiecte noi și a avansa profesional. Cei născuți în zodia Vărsător au șanse mari de a fi investiți într-o funcție, mai ales către finele lunii noiembrie.

Dragoste

Mercur le guvernează sectorul iubirii celor născuți în zodia Vărsător, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor începe un amplu proces de reevaluare a relației de cuplu, dar și a viziunii pe care o au despre iubire. Posibile conflicte în cuplu. Cei singuri nu ar trebui să înceapă acum o nouă poveste de iubire, iar dacă vor cunoaște pe cineva, cel mai bine ar fi să socializeze și să stabilească întâlniri în ultima săptămână a lunii noiembrie.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate pe parcursul lunii noiembrie, însă în ultima săptămână a perioadei analizate unii nativi pot avea paret de accidentări, fie la locul de muncă, fie în trafic, motiv pentru care călătoriile, deplasările ar trebui să fie desfășurate cu multă prudență.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător trebuie să caute echilibrul. Nu este momentul nici al marilor investiții și nici al renegocierilor contractuale, de salariu. Situația se va îmbunătăți abia către finele perioadei analizate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2019, zodia Pești

Carieră

În plan profesional se anunță o perioadă excepțională pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi susținuți de Venus și Jupiter în demersuri și, în plus, Soarele, guvernatorul casei muncii, va tranzita casa carierei și va insufla energia necesară pentru ca nativii să-și atingă scopurile și cele mai înalte aspirații legate de muncă.

Dragoste

Mercur guvernează căsătoria și relațiile de lungă durată, prin urmare este lesne de înțeles că pentru cei născuți în zodia Pești va urma o perioadă destul de tensionată, în care reevaluările și revizuirile legate de partener vor fi dure. Unii nativi își vor schimba complet viziunea asupra căsniciei, în timp ce alții vor reuși să stabilească o direcție de viitor. Pasiune va exista, însă va fi important ca aceasta să fie canalizată pentru a consolida legătura și nu pentru a cădea pradă tentațiilor extraconjugale.

Sănătate

Nativii Pești ar trebui să profite de tranzitele lunii noiembrie pentru a merge la medic și a face niște investigații, mai ales în cazul în care se confruntă cu unele probleme de sănătate sau revin niște simptome mai vechi. În ultima săptămână situația se va îmbunătăți și starea de spirit va fi mult mai bună.

Bani

În prima parte a lunii, Marte, planeta care guvernează banii celor născuți în zodia Pești, va tranzita casa finanțelor deținute în comun cu alții, prin urmare nativii vor avea șansa de a returna o datorie, de a-și încheia un credit, de a plăti niște facturi, taxe care au fost amânate. Atenție la relația cu autoritățile statului pentru că fie o ofertă financiară se poate pierde, fie o amendă va trebui plătită.

Citește și...