Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020. Leii pot fi dezamăgiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020. Leii pot fi dezamăgiți

De: Elena Nistor 06/04/2020 | 20:26
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020. Leii pot fi dezamăgiți
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020. Leii pot fi dezamăgiți

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot fi dezamăgiți de un context sau de o persoană în care au avut încredere.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie foarte tensionați în relațiile cu cei din jur, în special dacă este vorba de relațiile de dragoste sau de colaborările profesionale. Nativii nu vor dialoga corespunzător pentru a rezolva un conflict, ba mai mult, îl pot amplifica. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu lase stările de nervi să-și pună amprenta asupra lor și asupra atitudinii pe care o au față de ceilalți.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur fac eforturi considerabile pentru a se menține pe linia de plutire la locul de muncă sau în activitățile profesionale desfășurate acasă. Nativii vor reuși mai greu să se conecteze la cerințele șefilor și chiar și dialogul cu colegii poate fi mai tensionat ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, să se odihnească mai mult și să evite stările de tensiune, de nervi care pot amprenta negativ afecțiunile preexistente.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu reușeșsc să-și găsească liniștea și starea în domiciliu și mulți nativi pot fi tentați să desfășoare fel și fel de activități, unele noi, altele vechi, în preajma casei astfel încât să uite de condițiile limitative care nu le dau voie să iasă la distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot contrazice destul de serios cu prietenii, pot fi tentați chiar să se certe, să se impună și să fie radicali.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi destul de solicitați la locul de muncă sau în acțiunile profesionale și nu se vor putea dedica cum își doresc treburilor casnice, aspect care poate aduce o stare de irascibilitate mare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu lase această iritare să-și pună accentul asupra relației cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor trebui să depună un efort considerabil pentru a nu se alarma la știrile, veștile și informațiile pe care le primesc, fie că sunt de natură profesională, fie personală. Nervii nu-i ajută cu nimic, însă pot afecta starea de spirit a nativilor, ba chiar și starea de sănătate, deja fragilă în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu-și mai pună sufletul pe tavă și să nu-și mai acorde încrederea cu atâta ușurință. Pot fi dezamăgiți.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească vești mai puțin plăcute care vizează sectorul financiar. Pe fondul contextului social, nativii pot fi martorii unei modificări salariale. De asemenea, poate fi vorba de o limitare a unor cheltuieli. De la caz la caz, în funcție de contextul personal și de modul în care-și câștigau banii, poate din comision, poate din colaborări, acest aspect va amprenta mai mult sau mai puțin veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și verifice situația conturilor și să-și refacă lista de priorități.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță fac eforturi considerabile pentru a-și menține stările afective în echilibru, pentru a-și domina gândurile negative și pentru a-și subjuga energia interioară care îi tentează să acționeze necugetat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să gândească constructiv și să apeleze la tehnici de meditație și la tehnici de detoxifiere emoțională și mentală.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ce ține de desfășurarea sarcinilor la locul de muncă, fie că este vorba de lucru de acasă sau din instituție. Posibile accidentări sau stări de nervozitate cauzate de diferiți factori independenți de ei care să-și pună amprenta asupra stării de sănătate generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii și o stare generală de slăbiciune.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor face eforturi pentru a se dedica unor activități personale pe care altă dată le desfășurau cu plăcere. Nativii, totodată, pot avea tensiuni cu prietenii și mai ales cu persoana iubită, cu atât mai mult în acee relații aflate la început. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să caute echilibrul în relațiile afective, acolo unde sunt sentimente la mijloc, pentru că se pot încinge spiritele mult prea rău.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, la modul în care se expun într-un context public. Nativii pot face eforturi considerabile pentru a-și menține autoritatea în fața cuiva sau pentru a-și menține o funcție, un statut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că nu tot ceea ce ei își doresc se poate pune în practică sau poate avea finalitate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor axa pe învățătură, pe cunoaștere, pe studiu. Nativii pot citi o carte, pot viziona un documentar impactant și pot astfel să-și pună niște întrebări existențiale care să le răscolească niște credințe înrădăcinate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a avea un dialog cu o persoană din străinătate, însă mai degrabă se întrevede un dialog destul de tensionat și neplăcut.

Horoscop zilnic Pești

Grijile financiare pot fi copleșitoare pentru cei născuți în zodia Pești și nativii vor face eforturi considerabile de a se menține cu mintea limpede pentru a face calcule și a căuta soluții de îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra fragilității unui contract, colaborare aducătoare de venituri suplimentare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 APRILIE 2020. BERBECII ÎNCHEIE RELAȚII ȘI PARTENERIATE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...