Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

De: Madalina Manole 12/08/2020 | 20:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 13 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2020 spune că nativii din zodia Vărsător pot cunoaște o persoană care să le capteze interesul și atenția.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 AUGUST 2020. TAURII FAC REEVALUĂRI SENTIMENTALE ȘI FINANCIARE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de comunicare și înțelegere a celorlalți. Nativii fac schimb de idei cu cei din jur, oferă și primesc informații prețioase, de ajutor, și se exprimă cu mare ușurință chiar și în dialogurile cu persoane necunoscute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște oameni noi, poate chiar într-o scurtă deplasare, vizită.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții pe teme financiare, dialoguri menite să le consolideze veniturile, posibil chiar negocieri salariale sau legate de o remunerație primită în urma unei munci depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești bune în acest sector al banilor, chiar posibilitatea monetizării unui talent și teama nativilor legată de siguranța materială se poate dizolva.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte comunicativi, bine dispuși, puși pe glume și detașați de stresul cotidian. Nativii pot rezolva situații delicate prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține pe cei care dau examene, susțin discursuri sau doresc să se afirme într-un cadru oficial, public.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o furtună de idei, unele productive și constructive, altele temătoare și restrictive. Nativii nu trebuie să ia astăzi (și nici mâine) nicio decizie importantă pentru că poate fi superficială și o pot regreta ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea, detașarea de stres și plimbările pot fi un bun remediu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri cu prietenii, participă la evenimente în anturaj, se distrează și se simt bine reușind să se deconecteze de la stresul cotidian. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane și de a lega prietenii de lungă durată. Unii nativi negociază, discută un plan, poate chiar un plan de vacanță.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șanse mari să facă impresie foarte bună în fața șefilor printr-un dialog susținut, sau prin participarea la o ședință sau pur și simplu prin transmiterea unei idei, soluții la o problemă profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic nativii care dau interviuri sau negociază un statut, discută despre o funcție.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță caută răspunsuri, se tocmesc, nu se contrazic, dar cercetează cu mare atenție un context. Pentru unii nativi este vorba de schimb de impresii și păreri pe marginea unui subiect, în timp ce pentru alții este vorba de nevoia de a vedea din alt unghi o situație, de a o înțelege la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a discuta despre o călătorie, vacanță.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ocazii să-și pună în ordine o situație financiară sau patrimonială, chiar și dacă va fi nevoie să apeleze la reprezentanți ai instituțiilor statului sau la un context juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă intuiție, creativitate, inspirație în luarea celor mai bune decizii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să discute cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri despre situații care-i frământă și care necesită rezolvare imediată. Sunt susținuți în dialog, însă atenție la impunerea autorității în cazul asociaților și colaboratorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rezolva o chestiune contractuală, de a negocia termenii și condițiile unui act, document oficial.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să rezolve chestiuni ce vizează locul de muncă, să discute calm și amabil cu colegii și chiar să înlăture unele tensiuni preexistente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare de sănătate mai bună, inclusiv o stare de spirit care le favorizează cheful de comunicare și dialog.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt veseli, glumeți, detașați de toate problemele cotidiene și cu chef de distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia celor singuri de a întâlni un posibil partener în cazul unei ieșiri, petreceri, distracții. În cuplu, dialogurile cu persoana iubită sunt constructive și se pot rezolva neînțelegeri mai vechi, se pot clarifica nelămuriri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești discută cu familia, pun la cale planuri, unii de reamenajare a casei și de responsabilizare a activităților gospodărești, alții de vacanță. Unii Pești planifică o vizită la rude, în locurile copilăriei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra sănătății, în special pe nativii care au probleme de natură cardiovasculară și care acum ar trebui să se menajeze mai mult. Se recomandă mai multă relaxare și odihnă.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...