Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 august 2020. Săgetătorii au nemulțumiri financiare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 august 2020. Săgetătorii au nemulțumiri financiare

De: Madalina Manole 15/08/2020 | 20:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 august 2020. Săgetătorii au nemulțumiri financiare

Horoscopul zilei de 16 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 august 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de nemulțumiri financiare și sunt confuzi cu privire la un aspect material.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 AUGUST 2020. TAURII FAC REEVALUĂRI SENTIMENTALE ȘI FINANCIARE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt plini de energie, activi, cu chef de treabă și, deși este o zi liberă, nativii nu se vor odihni, ci vor pune la punct detalii ce țin de locuință, chiar vor face aranjamente, curățenie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot enerva din orice și pot deveni irascibili cu mare ușurință, ceea ce-i poate face să intre în conflicte cu familia.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur nu simt nevoia nici să stea la povești, nici să participe la întâlniri, reuniuni, distracții. Capacitatea de socializare este limitată și singurul dialog pe care și-l doresc este cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe cei care învață pentru examene, teste, care se pregătesc pentru interviuri, ședințe. Atenție la conflictele de idei!

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își fac un calcul estimativ al veniturilor și cheltuielilor și simt nevoia să pună un ban deoparte său se renunțe la ceva ce este prea costisitor pentru moment. Unii nativi analizează investițiile, profitul obținut în ultimul timp. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că s-ar putea vedea nevoiți cât de curând să scoată o sumă din buzunar pentru care nu sunt pregătiți. Chibzuială și cumpătare

Horoscop zilnic Rac

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se retragă fie în intimitatea căminului, fie în zone liniștite, unde să nu fie deranjați. Nativii vor evita discuțiile în contradictoriu și tensiunile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și redescoperi și redobândi echilibrul interior și pacea.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi năpădiți de amintiri, de gânduri și păreri de rău, regrete. Nativii se lasă răscoliți pe fondul unei mari sensibilități indusă de contextul astrologic și ar fi bine să fie conștienți și să încerce să contracareze suspinele. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să facă eforturi pentru a nu-și strica starea de spirit.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară refuză să stea de vorbă cu prieteniipe situații delicate și evită întâlnirile, distracțiile, petrecerile. Nevoia de a sta liniștiți este mare și nici nu doresc să dea explicații nimănui. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Moment de reanaliză a unor planuri și proiecte personale.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi destul de critici cu cei din jur, dar și cu ei înșiși, acuzându-se indirect de lipsa de acțiune în anumite contexte. Mulți nativi vor vrea să se expună public, să-și exprime punctul de vedere în fața celorlalți ca o explicație la ceea ce trăiesc. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot fi chiar ei cei criticați pentru atitudinea sfidătoare de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte de idei, de principii care se dau peste cap într-un anume context și nativii pot fi destul de bulversați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu este momentu unor decizii radicale, majore mai ales dacă acestea vizează un curs, seminar sau o călătorie. Posibile vești confuze din străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt în dubiu, confuzi cu privire la o situație financiară ce vizează, cel mai probabil, un credit, împrumut, o investiție sau poate chiar un partaj, litigiu. Posibile nemulțumiri și dezamăgiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că banii pot fi subiect de ceartă în cuplu, mai ales când partenerii depind unul de celălalt sau banii sunt la comun.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt tensiuni interioare în relația de cuplu, mai ales dacă nativii sunt căsătoriți sau se află în relații de lungă durată unde s-au adunat multe. Partea interesantă este că evită orice formă de dialog pentru a lămuri nemulțumirile parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă răbdare sau, mai corect spus, lipsă de chef și determinare în lupta de opinii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să-și pună ordine în program, să-și traseze coordonate pe termen mediu și lung, nefiind vorba și de acțiune propriu-zisă. Oricum, starea de sănătate le poate juca feste, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă mai multă grijă la alimentație, mai ales dacă țin regim, au intoleranțe alimentare sau dacă se află în vacanțe și mânâncă noutăți. De verificat eticheta și valabilitatea.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o etapă de melancolie, nostalgie, chiar sentimente de frustrare combinate cu regrete, dor față de cineva, de un partener de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține nativii care creeează pentru că sensibilitatea momentului le poate aduce inspirație și le poate dezvolta spiritul de artist.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte