Acasă » Cancan » Concert Fuego – Pop Simfonic la Sala Palatului, 21 mai 2021

Concert Fuego – Pop Simfonic la Sala Palatului, 21 mai 2021

De: Cosmin Cîrstoiu 25/09/2020 | 16:08
Concert Fuego – Pop Simfonic la Sala Palatului, 21 mai 2021

Iată că situația prin care trecem este fără precedent și lumea și-a luat în prezent o altă formă. Trebuie să înțelegem cu toții că avem nevoie să fim împreună, puternici și să încercăm să ne dăm seama că ziua de mâine nu are o certitudine, dar în același timp nu poți elimina puterea de-a visa și lucrurile deja realizate. Astfel că e greu săpoți preconiza cu exactitate ce se va întâmpla și încotro se va îndrepta lumea,care-a stat azi pe loc, dar care își va reveni. Și desigur, puterea muzicii este cea care o ajută.

După cum bine știți, concertul extraordinar pop simfonic al lui Paul Surugiu-Fuego de la Sala Palatului din București , ar fi trebuit să aibă loc, inițial, pe 22 martie. El a fost reprogramat pentru 7 iunie, apoi pe 10 octombrie, dar din nefericire, nici acum nu poate fi realizat, din pricina măsurilor luate de către Guvern și a pandemiei nemiloase care încă ne ține captivi. În Sala Palatului, în prezent, nu pot fi realizate spectacole cu mai mult de 500 de spectatori, iar pe scenănu pot fi aproape 140 de persoane, fără mască, una lângă alta. Este practic imposibil ca acest concert să aibă loc acum, neacoperind nici cheltuielile și nici posibilitatea de a realiza un show măreț, așa cum este el conceput.  Astfel, noua dată este de 21 mai 2021, de la ora 20.00. Biletele deja achiziționate rămân valabile!

Producția se anunță a fiuna impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind minuțios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm în realizare, partituri, ținute, concept, scenariu, promovare.

Este vorba despre un concert pop simfonic grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretareși-o formulă de excepție. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pemarele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despreel, cu sonorități majore, cu numeroase momente speciale, mai ales că acum, după pandemie, a pregătit noi și noi surprize. Celebrele sale piese, melodii de colecție, cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase.

Show-ul va fi realmentevcolosal, cu peste 140 de artiști pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezentși Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!(NU RATA: FUEGO PROTESTEAZĂ! MANIFEST PENTRU ȚARĂ ȘI LIMBA ROMÂNĂ!)

„Dragii mei, trăim vremuri incerte. Nimic nu mai are siguranță și parcă orice plan al nostru este în secunda următoare dărâmat de-o realitate dură și crudă. După cum bine știți, ar fi trebuit că pe 10 octombrie 2020 să am, la Sala Palatului, concertul „SIMFONIC”, asta după ce am fost nevoit să-l amân deja de două ori. Oricât de tare mi-aș dori, orice soluție am încercat să găsim, este imposibil să facem asta acum. Hotărârile luate de Guvern spun că e voie să jucăm spectacole în săli, la o capacitate de jumătate, dar nu mai mult de 500 delocuri. Practic, am putea susține spectacolul doar cu 500 de persoane în sală. Lucru imposibil la o producție atât de importantă, care presupune costuri imense și o desfășurare de forțe impresionantă. Pe scenă, alături de mine, înacest proiect, sunt peste 130 de artiști, instrumentiști și membri ai corului. Distanțarea fizică este un alt impediment, pentru că Sala Palatului nu are o scenă atât de mare încât să putem să facem asta. Astfel, reprogramăm concertul, sperăm pentru ultima dată, pe 21 mai 2021. Până atunci, cred eu, că lucrurile vor intra pe făgașul normal și lumea va începe să-și revină, treptat.

Mi-e foarte greu să iau aceste decizii, pentru că am pus tot sufletul în această producție, am investit enorm până acum, am făcut partituri și orchestrații speciale, am vorbit cu invitații și chiar am pus la punct un show de zile mari,de la scenotehnică până la decoruri și costume.  Biletele achiziționate până în prezent, rămânvalabile fără absolut nici o problemă. Le mulțumesc tuturor celor care vorînțelege sițuația și-mi vor fi alături atunci, fie că au deja bilete, fie că levor achiziționa pe parcurs, de pe site-urile de specialitate! Îmi doresc să fimbine, să ne revenim, să încercăm să învățăm câte ceva și să ne dăm seama cămuzica ne poate salva!

Spectacolul va fi unul grandios. Mai ales că este atât de așteptat. Momentele vor fi total atipice, orchestrațiile la fel, iar alături de mine vor fi minunații intrumentiști de la Orchestra Metropolitană București și membri CoruluiAccoustic, dirijate ambele de formidabilul Daniel Jinga. Voi avea și invitați pe măsură, alături de care voi realiza duete inedite. Va fi un spectacol pe măsura așteptărilor și cred eu ocazia perfectă să înțelegem că muzica este sufletul lumii și ea îi poate da emoțiile și bucuriile cele mai potrivite! Mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem pe 21 mai 2021, de la ora 20.00, la SalaPalatului din București!”, a mărturisit Paul Surugiu-Fuego.

Fuego vă propune o gală de folclor

Duminică, 27 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego vă propune o gală de folclor. In exclusivitate, veți avea ocazia să o vedeți pe îndrăgita Stela Enache, în calitate de … actriță, în cadrul unor momente vesele spumoase, alături de Paul Surugiu.(VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI FUEGO NU ȘI-A REVENIT NICI LA 20 DE ZILE DUPĂ EXTERNARE. „OBOSESC FOARTE REPEDE ȘI…)

Sosește la Fuego în emisiune, reprezentând Muntenia, zona Argeșului, îndrăgita Cristina Turcu Preda. Din Maramureș, cu voia lor bună și costume autentice, cu melodii noi și pline de energie, vin la noi, îndrăgiții Cornelia și Lupu Rednic. Familie muzicială de succes, ei ne vor povesti cum au trecut prin pandemie și cum se mențin în formă, iar Cornelia, în premieră, va cânta și muzică ușoară alături de Fuego.

Tocmai din Ardeal, pășește pragul emisiunii , cu învățături de suflet, melodii în premieră și liniște, părintele și artistul Marius Ciprian Pop. Tocmai din Basarabia, sosește la TVR 2 un fenomen al ultimilor ani din folclor, îndrăgitul Ion Paladi, un artist care face show-uri impresionante la Sala Palatului, alături de Orchestra Lăutarii. Din Oltenia, revine în platoul emisiunii, Petrică Mâțu Stoian, artistul plin de vervă și de bucurii. Ne aduce joc și voie bună și multe surprize! Paul Surugiu a pregătit și el cântece frumoase, alături de trupa Supermarket și baletul emisiunii, condus de coregraful Florin Mariș! Nu ratați!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la care românii pot depune formularul 230. Cum să redirecționezi o parte din impozitul pe venit
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la...
×