Fosta iubită a lui Fuego nu și-a revenit nici la 20 de zile după externare. „Obosesc foarte repede și…

Publicat: 21/08/2020 | 18:31
Fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, o învingătoare în lupta cu noul coronavirus, a mărturisit că nici la 20 de zile de la externare nu se simte recuperată complet. Tânăra, care este secretar general al PNL Olt, a explicat că obosește foarte repede și are zile în care se simte, în continuare, rău. Fără să mai pună la socoteală că dezechilibrele suferite de organism i-au provocat o foame nefirească, ajungând astfel să ia și câteva kilograme în plus. 
Povestea dramatică a fostei iubite a lui Fuego a început pe 13 iulie, când a aflat că este infectată cu COVID-19, deși, până atunci, respectase toate măsurile impuse de autorități. În primele zile, tânăra a decis să urmeze un tratament la domiciliu, ca să nu ocupe “patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen”, după cum a mărturisit.

„Îmi simțeam picioarele ca de ceară”

Până la urmă, fosta iubită a lui Fuego a ajuns tot la spital, unde a început o dificilă luptă pentru propria viață. Iar acum, la aproape trei săptămâni de la externare, veștile nu sunt chiar dintre cele mai bune.
„Am așteptat mai mult timp înainte să vă spun cum este recuperarea post-COVID ca să pot oferi mai multe detalii, așa cum am făcut-o și în timpul cât m-a chinuit virusul ăsta. Fac lucrul acesta din același motiv ca și până acum: pentru că îmi pasă! Au trecut 20 de zile de când m-am externat și încă nu pot să spun că sunt recuperată complet…
Primele zile după externare au fost și ele îngrozitoare… nu am putut să merg decât sprijinindu-mă pe pereți… orice pas a însemnat o durere cumplită de mușchi și de oase, îmi simțeam picioarele ca de ceară…
Insomnia severă pe care am avut-o nu a trecut nici ea imediat ce am ajuns acasă, așa cum îmi închipuiam, ci treptat”, a povestit Ana Maria.

„Am mâncat extrem de mult și foarte, foarte des”

Iar tulburările cauzate de boală au fost multiple, potrivit mărturiilor tinerei.
Ana Maria Ciaușu nu și-a revenit complet nici după 20 de zile la externare
„Dezechilibrele majore suferite de organism din cauza simptomelor și efectele adverse ale medicamentelor mi-au provocat o foame nefirească, am mâncat extrem de mult și foarte, foarte des, însemnând zile în șir de servit masa din oră în oră… să nu înțelegeți că mă plâng că m-am îngrășat:) asta să îmi fie ultima problemă a vieții, deși este evident că am luat niște kilograme în plus. Vă spun doar cum a reacționat organismul meu la traumele pe care le-a suferit. (NU RATA: PAUL SURUGIU FACE MĂRTURISIRI ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO. FUEGO S-A SĂTURAT DE CELEBRITATE ŞI VORBEŞTE DESPRE MARELE LUI REGRET…)
Am reluat activitatea la birou tot treptat, prima dată cu câteva ore pe zi, apoi program complet, chiar prelungit (e multă treabă în politică în perioada asta) și lucrul acesta m-a afectat din nou… Obosesc foarte repede și am zile în care efectiv îmi este rău…”, a mai relatat Ana Maria Ciaușu.

„Îți dai seama că le e teamă de tine”

Mărturiile fostei iubite a lui Fuego continuă, la fel de dramatic.
„Asta înseamnă pentru mine că «m-am vindecat» de Covid și că sunt bine… analizele medicale spun și ele că sunt bine și că plămânii nu au fost afectați… nu spun, în schimb, de ce îmi revin durerea și arsura în piept atunci când obosesc foarte tare…
O altă problemă despre care vreau să vorbesc la fel de asumat, așa cum am făcut-o până acum, deși unii m-au judecat pentru asta, este reintegrarea socială: fără să îți spună neapărat direct, din atitudinea celor cu care reintri în contact îți dai seama că le e teamă de tine și nu știu cum să facă, mai elegant unii, mai fără educație alții, să te evite….
Nu e rău să fii ținut la distanță, ba din contră, este cel mai indicat, distanțarea fiind una dintre metodele prin care poți ține virusul departe de tine, pe lângă purtarea măștii și igienă, dar cel puțin atitudinea poate fi alta, așa încât să nu faci pe nimeni să se simtă că și când ar fi furat boala și ar trebui să îi fie rușine...
Ana Maria Ciaușu și Fuego
Este foarte greu să le explici tuturor că nu mai ești contagios, cum de altfel nici imun, având același risc de reinfectare… nu înțeleg cei care ar trebui să fie extrem de documentați și au obligația să comunice, public, informații corecte, dar oamenii care încă nu cred că poate fi «chiar așa de rău» cu virusul asta… nu mai vorbesc despre cei care nu cred că există virusul și despre interese, nu știu de care și pentru ce, care întrețin, public, negarea asta, în loc să ne preocupe pe fiecare dintre noi cum să înțelegem mai bine acest fenomen și cum să ne adaptăm mai bine vremurilor pe care le trăim…”, a mai povestit Ana Maria, pe pagina ei de Facebook.

„Unii dintre noi abia înțeleg să nu traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului”

Fosta iubită a lui Fuego face un apel la semeni să înțeleagă că toți sunt expuși infectării, iar libertatea fiecăruia se termină acolo unde încalcă libertatea altuia.
„Nu am spus nici când eram foarte rău, nu spun nici acum că trebuie să ne izolăm fiecare pe o insulă pustie și să nu relaționăm unii cu alții, ci să înțelegem cu toții că suntem obligați, pentru viața noastră și a celor din jur, să ne luăm, noi înșine nu pentru că ne impun autoritățile, toate măsurile necesare pentru a evita, cât mai mult posibil, infectarea.
Nu suntem obișnuiți cu condiționări de niciun fel. Unii dintre noi abia înțeleg să nu traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului… crezând că doar nu respectă legea și o amendă, care nu e așa mare, nu le încurcă viața prea rău…nu își dau seama că ar putea muri pe trecere călcați de o mășină al cărei șofer consideră și el că nu e obligat să respecte legea. Așa e și cu virusul ăsta…TOȚI ar trebui să fim obligați de propria conștiință să nu ne facem rău unii altora… ar trebui să înțelegem că libertatea de a alege aparține fiecăruia dintre noi doar că, cel puțin în perioada asta, în care cu toții suntem expuși infectării, libertatea fiecăruia dintre noi se termină acolo unde încalcă libertatea celuilalt!”, a încheiat Ana Maria.

Iubita lui Fuego vreme de patru ani

Ana Maria Ciaușu a fost, în perioada 2003-2007, iubita lui Fuego, pe numele său real Paul Surugiu. Cei doi s-au despărțit însă, după patru ani de relație, cel mai probabil din cauză că nu ar fi reușit să aibă copii.

Fosta iubită a lui Fuego a intrat ulterior în politică. În vârstă de 42 de ani, Ana Maria Ciaușu este acum secretar general al PNL Olt. Originară din Slatina, unde a urmat și studiile, Ana Maria Ciaușu a fost inițial consilier local în Primăria Slatina. Chiar dacă nu a vorbit public despre ea, Fuego a amintit de fosta logodnică într-un cântec din 2009, de pe albumul „Cântați cu mine”. Piesa, intitulată chiar „Ana Maria”, evocă momentele fericite pe care artistul le-a trăit alături de partenera lui. (VEZI AICI: CU SE OCUPĂ ACUM ANA MARIA CIUAŞU, FOSTA IUBITĂ A LUI FUEGO, SINGURA FEMEIE CU CARE A VRUT SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.