Acasă » Horoscop » Horoscop 29 martie 2021. Săgetătorii pot rupe relații

Horoscop 29 martie 2021. Săgetătorii pot rupe relații

De: Madalina Manole 29/03/2021 | 05:00
Horoscop 29 martie 2021. Săgetătorii pot rupe relații
Horoscop 29 martie 2021. Săgetătorii pot rupe relații

Horoscopul zilei de 29 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot avea parte de tensiuni în relațiile de prietenie sau iubire și nu este exclus să se producă rupturi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Interesul Berbecilor rămâne în zona partenerială și relațională, acolo unde ieri a avut loc Luna Plină, un moment de maximă intensitate pentru nativi. Astfel, este posibil ca astăzi să apară fel și fel de situații care enervează nativii, care-i agită și le provoacă trăiri intense. Ar fi de preferat să nu se grăbească în niciun fel de decizii care vizează relațiile și contractele.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur pot resimți și astăzi efectele Lunii Pline de ieri, mai ales la nivelul sănătății. Sunt posibile dureri de cap, stări de agitație interioară, enervări bruște, care pot lua naștere din senin sau în urma unor contexte pe care altă dată le-ar fi gestionat altfel sau chiar ignorat. Insomniile sunt posibile în continuare. Posibile tensiuni și enerveri din cauze financiare.

Horoscop Gemeni

Gemenii se exprimă cu multă pasiune și intensitate, fie în plan sentimental, fie în plan creativ, artistic. De asemenea, sunt mai pasionali, mai dornici de flirt și mai dedicați activităților sportive sau micilor distracții pe care și le pot permite acum, dat fiind contextul restricțiilor. Posibil ca nativii să cadă mai uțor pradă unei tentații, mai ales de natură sentimentală.

Horoscop Rac

Pentru nativii din Rac, ziua dea stăzi este extrem de solicitantă, mai ales dacă trebuie să ia decizii legate de profesie sau legate de familie. În ambele direcții pot să apară provocări astăzi care să tensioneze nativii, să-i agite și să nu le dea prea multe variante de ocolire sau amânare. Atebție mai multă la imagine, la reputație, la menținerea și exercitarea unei funcții, maia les dacă implică responsabilități importante.

Horoscop Leu

Conflictele de opinii, discrepanțele majore între convingerile Leilor și cele ale interlocutorilor pot fi destul de intense și pot aduce tensiuni, maia les dacă este vorba de ședințe, interviuri, discursuri publice. Nativii pot intra mai ușor în contradicții cu cei din jur și pot fi destul de antipatici, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția cu pot fi mult prea direcți în exprimare, prea critici.

Horoscop Fecioară

Pentru cei născuți în semnul Fecioară ziua dea stăzi poate aduce tensiuni din cauza banilor. Nativii sunt nemulțumiți de un context financiar, fie legat de salarizare, fie legat de bunuri materiale pe care trebuie să le obțină sau poate legat de bani pe care-i așteaptă de la alții sau îi au de împărțit cu alții. Atebție la cheltuielile nefondate, impulsive sau emoționale.

Horoscop Balanță

Balanțele se află încă sub energia puternică pe care Luna Plină a revărsat-o în zodia lor, așa că ar fi de preferat ca astăzi să nu se agite prea tare, să nu intre în conflicte cu cei din jur și să nu încerce să-i schimbe pe ceilalți, să-i acuze sau să le facă reproșuri. Este posibil să aibă senzația că partenerul îi rănește, că asociații profită de ei sau, în general, că ceilalți sunt factor destabilizator pentru ei și liniștea lor emoțională.

Horoscop Scorpion

Scorpionii fac parte dintre nativii care resimt încă din plin efectele Lunii Pline de ieri, mai ales că aceasta s-a petrecut pe axa sănătății lor. Sunt posibile stări de agitație interioară, nervozitate, tensiune, iarscibilitate și dureri de cap. Posibil ca unele simptome ale unor afecțiuni cronice sau mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să se resimtă mai acut acum.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă grijă mai multă la prieteni și, în general, la relațiile de prietenie, la asociați și la cei cu care se află în proiecte de grup. Este posibil să fie dezamăgiți sau ei să dezamăgească, aspect care poate merge până la încheierea contactului. Contextul se poate răsfrânge și într-o relație de iubire. Nu sunt excluse despărțirile sau momentele în care unii nativi realizează că ceva s-a rupt între ei și persoana iubită.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni ziua de astăzi poate aduce unele tensiuni profesionale, în special cu superiorii, motiv pentru care tot ce ține de carieră trebuie să fie tratat cu responsabilitate și prudență. Pe de altă parte, este important să mențină în continuare un echilibru între casă și muncă și să nu exagereze în niciuna dintre direcții pentru a evita conflictele și reproșurile. Unii nativi pot simți un dor acut de familie, de părinți, de meleagurile natale.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător pot fi mai conflictuali cu cei din jur, fie pentru că își susțin cu vehemență punctul de vedere, fie că nu acceptă impunerile și ideile altora. Mai multă atenție la substraturile unui dialog, la miezul unei probleme pentru că există o tendință de superficialitate în multe cazuri. Totodată, atenție și la deplasări pentru că la nervi și agitație pot pierde atenția. Pe de altă parte, posibil ca niște aspirații să nu se contureze chiar așa cum își doresc ei.

Horoscop Pești

Pentru Pești, ziua de astăzi se menține sub aspecte mai puțin tensionate legate de bani, însă tot către acest sector va fi canalizat interesul nativilor. Sunt posibile nemulțumiri, decizii care nu-i avantajează legate de salarizare sau comisionare și tensiuni în cazul în care au de recuperat bani sau bunuri materiale de la alții. Horoscopul zilei de 29 martie îi sfătuiește să fie mai prudenți la cheltuielile pe care le fac.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de împliniți luna viitoare
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de...
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
ANIMAŢIE.
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO...
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi alegerile sunt amânate
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Poveste uluitoare pentru un popular actor român. Viața i-a fost dată total peste cap
Poveste uluitoare pentru un popular actor român. Viața i-a fost dată total peste cap
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut...
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna îndrăgostită
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și Ionela se pregăteau să se căsătorească peste câteva zile
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care...
×