Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie 2022. Racii își recapătă energia

Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie 2022. Racii își recapătă energia

De: Madalina Manole 18/06/2022 | 14:28
Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie 2022. Racii își recapătă energia

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 iunie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 20 – 26 iunie 2022 se numără și cea a Racilor care vor deborda de energie.

Săptămâna 20 – 26 iunie 2022 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Rac, aspect care marchează solstițiul de vară. Până pe 22 iulie devenim mai sensibili și mai atenți la nevoile emoționale, ale noastre și ale celor dragi. La două zile distanță, pe 23 iunie, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Gemeni, pe care o va tranzita până pe 18 iulie. Se deschide o perioadă în care vom fi mai deschiși la flirt, mai dornici de diversitate, însă vom avea tendința de a aborda mai superficial iubirea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 iunie 2022

Berbecii își vor canaliza atenția către casă și familie. Pot rezolva situații ce țin de gospodărie, de la reparații la renovări, sau la mutări. În plus, își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare și negociere și vor fi mai dornici de interacțiune cu prietenii. Po să lege noi prietenii și relații profesionale.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 iunie 2022

Taurii vor avea susținere în comunicare în perioada următoare și pot face negocieri avantajoase, cu atât mai mult cu cât și Venus, guvernatoarea lor, le va activa sectorul financiar. Pot avea idei bune despre cum să-și eficientizeze munca și să-și crească veniturile. Unii nativi pot primi o creștere salarială.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 iunie 2022

Gemenii se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia lor. Vor da dovadă de un farmec aparte, vor cuceri și se vor preocupa să-și îmbunătățească look-ul. În plus, vor beneficia de o mai mare încredere în ei înșiși și reușesc să-și îmbunătățească sănătatea. Soarele le va lumina sectorul banilor și energia lor se va canaliza în această direcție. Grijă la cheltuielile pe fond emoțional.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 iunie 2022

Racii se bucură din plin de energia Soarelui care le va tranzita zodia. Vor fi determinați să-și atingă niște obiective, să depășească niște temeri și starea de sănătate se va îmbunătăți. În plan sentimental, trecutul îi poate răscoli sau poate fi vorba de unele regrete pe care le au. Cei singuri sunt sfătuiți să evite relațiile ascunse.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 iunie 2022

Leii s-ar putea să se simtă mai obosiți, să aibă nevoie de mai multă odihnă și să se preocupe de îmbunătățirea stării de sănătate. Prietenii îi scot din casă și vor socializa cu plăcere, ba chiar pot cunoaște oameni noi. Profesional, se bucură de popularitate și pot aduce îmbunătățiri proiectelor în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 iunie 2022

Fecioarele au parte de o perioadă cu accent pe zona profesională. Se pot face remarcate, se pot evidenția prin idei și pot veni cu strategii de atingere a unor obiective Se implică în proiecte de grup și pot cunoaște persoane noi, care să le inspire și să le schimbe orizonturile, mentalitatea și principiile de viață.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 iunie 2022

Balanțele au toate șansele să se facă remarcate și să-și atingă niște obiective profesionale sau, cel puțin, să facă pași în aceste direcții. Totodată, pot alege să se înscrie la un seminar, să învețe ceva nou, sau pot pleca într-o călătorie. Nu este exclus să cunoască o persoană de altă naționaltate care să le atragă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 iunie 2022

Scorpionii sunt cu gândul la călătorii și pot căuta oferte, pot rezerva bilete sau poat chiar își fac bagajul. Financiar, pot face investiții avantajoase, pot obține un credit sau bun material. În plan sentimetal se bucură de mai multă pasiune și viața de cuplu se va îmbunătăți. Cei singuri ar trebui să evite pasiunile ascunse și relațiile tabu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 iunie 2022

Săgetătorii sunt preocupați de latura relațională. Cei singuri vor fi mai dornici de aventuri sentimentale și mai greu se vor bloca într-o poveste de dragoste. Cei care au deja partener vor fi interesați să-și îmbunătățească conexiunea cu acesta. Viața de cuplu intră într-o etapă mai bună. De asemenea, profesional pot semna un contract mult dorit.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 iunie 2022

Capricornii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul relațiilor și își vor canaliza mare parte din energie pentru a-și îmbunătăți viața de cuplu sau pentru a obține un contract, o colaborare. Cei singuri pot dezvolta pasiuni ascunse. Starea de sănătate se va îmbunătăți, iar la locul de muncă , găsesc soluții să-și crească productivitatea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 iunie 2022

Vărsătorii se vor focusa pe muncă în perioada următoare și vor observa că au energie în toate activitățile întreprinse. În plus, îi susține starea de sănătate, iar dacă resimt neplăceri, acum le pot trata mai ușor. Cu Venus în tranzit prin sectorul iubirii, își consolidează o poveste de dragoste, iar dacă sunt singuri, se pot aștepta ca în viața lor să intre o persoană specială.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 iunie 2022

Peștii au parte de intrarea Soarelui în sectorul iubirii lor și vor avea o mai mare poftă de viață și energie pentru distracții. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar în cuplu nu este exclus să apară un copil. Totodată, au susținerea astrelor să-și îmbunătățească comunicarea cu familia și să se preocupe de înfrumusețarea locuinței.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...