A ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor! O vedetă de la noi, internată şi băgată pe perfuzii

Publicat: 08/01/2018 | 08:50

Una dintre "bombele" sexy din showbiz a mers de urgenţă la spital, la câteva luni după ce a fost suspectată de medici că suferă de aceeaşi boală care a ucis-o pe Denisa Răducu. În urma investigaţiilor, doctorii au decis să o interneze şi au băgat-o imediat pe perfuzii.

În vârstă de 38 de ani, Flore Salalidis a fost nevoită să meargă la spital, unde, în urma unor analize, medicii au decis să-i dea tratament. Toate astea, după ce iniţial, ca să o pună pe picioare, au ţinut-o pe perfuzii. În cadrul unui interviu, blondina a mărturisit că se simţea foarte rău, că abia se putea mişca, iar doctorul care a consultat-o a sfătuit-o să nu se joace cu periculoasele căderi de calciu, pe care le are tot mai des.

Ea a mai spus că totul i se trage de la epuizarea fizică şi psihică.Mai mult decât atât, blondina este decisă să ducă acum o viaţă sănătoasă.

Flore Salalidis a devenit cunoscută în urma unei liste de cuceriri de-a dreptul impresionantă, ea fiind femeia care, de altfel, a fost probabil cauza divorţului dintre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. Transformată într-o bombă sexy, Flore Salalidis a demonstrat şi că e lipistă de inhibiţii, pictorialele fierbinţi cu ea făcând, de-a lungul ultimilor ani, furori în rândul bărbaţilor.

Citește și...