A apărut românca dată dispărută în Italia! Declaraţii în exclusivitate: „Familia mea a minţit! Eu sunt…”

Publicat: 11/07/2017 | 19:56

Alexandra Ilaş a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care-şi imploră prietenii să o ajute să-şi găsească sora, pe nume Vasilica Frăsinescu, cea care ar fi fost de negăsit din data de 10 iunie. Femeia spunea că sora ei are 27 de ani şi că a fost bătută de concubin şi ar putea fi obligată de acesta să se prostitueze. Însă, Vasilica a decis să rupă tăcerea în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, declarând că adevărul este cu totul altul! (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Româncă de 27 de ani, dată dispărută în Italia! Sora ei face apel disperat pentru a o găsi: ”A fost bătută de concubinul ei şi forţată probabil să se prostitueze!”)

„Nu este nimic adevărat! Nu înţeleg de ce familia mea a decis să facă asta, îmi fac rău. Eu am doi copilaşi în România, muncesc aici pe brânci pentru ei, ca să strâng bani să îi cresc aşa cum trebuie. Ei nu sunt de acord să fiu eu cu partenerul meu, nu l-au plăcut niciodată! Într-adevăr, ne-am certat o dată şi atunci am sunat-o pe sora mea, dar în orice cuplu sunt probleme. Asta nu înseamnă că ei trebuiau să facă ceea ce au făcut! Oamenii care s-au speriat când au văzut mesajul surorii mele să stea liniştiţi, eu sunt foarte bine, mă înţeleg foarte bine cu soţul meu şi nu am păţit absolut nimic”, ne-a declarat în exclusivitate Vasilica Frăsinescu. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Informaţii de ultimă oră despre Vasilica, românca dată dispărută de sora ei în Italia)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a vorbit şi cu sora concubinului tinerei, iar femeia susţine la rândul ei că Vasilica nu este dispărută. Aceasta susţine că Vasilica nu mai ţine legătura cu familia ei deoarece aceasta este împotriva relaţiei ei cu Cătălin. ”Nu a dispărut. Vasilica este plecată de bună-voie. Sora ei aberează. Ei se iubesc (n.r. Vasilica şi Cătălin), dar familia ei nu este de acord”, a declarat pentru CANCAN.ro.

Citește și...