A câştigat Eurovision, dar a pierdut în dragoste! Ce mesaj i-a trimis Măruţă fostului iubit al Ilincăi

Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision 2017, a marcat un pas imens în carieră, însă a pierdut enorm pe plan personal. Artista a vorbit cu lacrimi în ochi despre despărţirea de iubit.

Ilinca Băcilă, frumoasa reprezentantă a României la ediţia de anul acesta la Eurovision, a mărturisit că tocmai s-a despărţit de iubit. Tânăra a povestit cu lacrimi în ochi că nu a reuşit să păstreze un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, lucru care a dus la destrămarea relaţiei.

”S-a răcit relaţia. Nu am reuşit să creez o balanţă între viaţa personală şi profesională. Îţi dai seama că... e greu, e greu. Evident că-l mai iubesc”, a povestit Ilinca.

Cătălin Măruţă a consolat-o pe artistă şi i-a transmis un mesaj fostului iubit al acesteia: ”Paul, să ştii că părerea noastră e că ai greşit. Noi credem că fata te-a iubit. Îi tremură şi genele. Stai liniştită că dacă va fi, va fi”.

Citeste despre:ilinca bacila, ilinca bacila despartit iubit, ilinca bacila iubit, catalin maruta, catalin maruta mesaj iubit ilinca bacila


Share On Facebook