A crezut că nu o vede nimeni! Cum am fotografiat-o pe fosta soţie a lui Boureanu în timp ce el e în arest

Publicat: 16/06/2017 | 23:59

În urmă cu o săptămână, Cristian Boureanu a ajuns să fie implicat în ceea ce ar putea fi numit cu uşurinţă scandalul anului, după ce a fost oprit în trafic şi s-a încăierat cu un poliţist, ajungând în arest. Deşi a preferat să dea doar o declaraţie extrem de scurtă şi concisă, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Irina Boureanu, fosta soţie a politicianului, iar pe chipul acesteia se observă cu uşurinţă că nu i-a picat deloc bine scandalul monstru stârnit de tatăl fiicei ei. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Prima reacţie OFICIALĂ a fostei soţii a lui CRISTIAN BOUREANU după scandal")

În ultimele luni, relaţia celor doi foşti soţi a redevenit una extrem de tensionată, dar se pare că scandalul petrecut recent nu a lăsat-o deloc indiferentă pe Irina Boureanu. Îmbrăcată elegant, dar în ton cu vremea caldă de afară, Irina a coborât posomorâtă din automobil, îndreptându-se apoi spre un oficiu poştal, pentru a lăsa un colet. (VEZI pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Imagine şocantă cu dantura lui Cristian Boureanu, făcută publică de medicul lui! Cum arată fostul politician, după pumnul încasat de la poliţist)

Cu chipul acoperit de o pereche de ochelari de soare, fosta soţie a lui Boureanu nu a schiţat niciun gest care să trădeze o dispoziţie bună, ba dimpotrivă. După ce a terminat de predat pachetul, s-a îndreptat la fel de rapid spre maşină.

Deşi a acceptat să acorde doar o declaraţie succintă despre scandalul imens provocat de fostul ei soţ, Irina Boureanu pare să fie mai afectată decât a lăsat să se înţeleagă la TV
Deşi a acceptat să acorde doar o declaraţie succintă despre scandalul imens provocat de fostul ei soţ, Irina Boureanu pare să fie mai afectată decât a lăsat să se înţeleagă la TV

În anul 2000, Irina şi Cristian Boureanu îşi uneau destinele, apoi familia lor se mărea, odată cu venirea pe lume a fiicei lor. Însă, după doar patru ani de mariaj, politicianul divorţa de soţia sa. Despărţirea a fost una dură şi urâtă din cauza infidelităţii Irinei, cea care şi-a înşelat partenerul tocmai cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu. (NU RATA, AICI: Imagini nemaivăzute cu Boureanu în secţia de Poliţie! A început să mediteze ca ”guru” Bivolaru ca să se trezească din beţie!)

În urmă cu o săptămână, Cristi Boureanu a devenit din nou ”vedetă”, în sensul negativ al cuvântului, după ce a provocat un scandal cu poliţiştii de la rutieră care au oprit în trafic maşina în care era pasager. I-a înjurat pe oamenii legii, a lovit  sub centură un poliţist şi a primit imediat un pumn în faţă, căzând lat pe asfalt. După ce şi-a revenit, el a fost dus într-o secţie de poliţie unde a fost reţinut, iar ulterior a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.