A cunoscut celebritatea cu trupa Stigma, dar a ramas pe cont propriu si acum canta la nunti si petreceri. Uite cum arata Emanuel

Publicat: 05/08/2013 | 00:41

La inceputul anilor 2000, o trupa care suna un pic altfel decat cele ale vremii ajungea in topurile muzicale din Romania. Se numea Stigma, iar Cornel Sorian si Emanuel Mirea faceau senzatie.

Dupa cateva hituri care au ramas cu ecou in inimile multora, Emanuel a hotarat sa o ia pe drumul sau, iar locul i-a fost luat de Claudiu Mirica.

emanuel

Chiar daca a cantat o vreme singur si a lansat si un album, Emanuel nu a mai avut insa acelasi succes ca pe vremea Stigma.

stigma

Anul trecut, cei doi au incercat sa mai incropeasca o reunire, dar proiectul era destul de greu de infaptuit, din moment ce Cornel traieste acum la Londra.

emanuel

Nevoit totusi sa traiasca din muzica, Emanuel, care e complet schimbat fata de anii de glorie, si-a facut inca de acum doi ani o trupa ce ii poarta numele.

emanuel

Emanuel Mirea Band canta la orice fel de petreceri, de la nunti si botezuri, la cele de companie, iar acum cauta chiar o colega solista, semn ca lucrurile merg chiar bine.

D.B.

banner

Citește și...