A dansat goală pușcă pe o terasă din Vama Veche. Care a fost reacția bărbaților prezenți

Publicat: 15/08/2019 | 11:11
A dansat goală pușcă pe o terasă din Vama Veche. Care a fost reacția bărbaților prezenți

Vama Veche reprezintă, de foarte mulți ani, locul unde energiile sunt descătușate, iar distrația continuă zi și noapte. În multe cazuri, totul poate fi etichetat drept ”eliberare din constrângeri”, însă există și situații în care rezultatul este șocant.

O tânără din Vamă s-a dezbrăcat complet și a început să danseze pe o terasă. Imaginile au devenit virale, fiind filmată de unul dintre cei prezenți. Dezbrăcată de inhibiții, dar și de haine, tânăra respectivă nu s-a sinchisit nici măcar de faptul că era filmată, iar show-ul a fost apreciat, firește, de toți bărbații prezenți. Curprinsă de euforie, fata a continuat să danseze, oferind imagini pe care spectatorii, cu siguranță, nu le vor uita prea curând.

Vama Veche. Nu există un sector de plajă marcat pentru nudiști

În Vama Veche – pe vremuri renumită pentru nudism – şezlongurile i-au împins pe cei care vor să se bronzeze goi puşcă tocmai spre nordul staţiunii. Dar nici aici nu există un sector de plaja marcat special pentru ei.

“Mă simt foarte liber când fac treaba asta, declară un bărbat, iar un altul spune că le sugerează tuturor să facă nudism măcar o dată. “Le sugerez tuturor să încerce cel puţin o dată pentru că este sănătos pentru corp, dar şi mai sănătos e pentru minte. Pentru că te ajuta să te simţi mai bine doar în felul în care te vezi în oglindă, să-i accepţi pe ceilalţi exact aşa cum arată.”

Potrivit legii, în România, turiştii care practică nudismul în zone neamenajate şi îi deranjează pe ceilalţi pot fi sancţionaţi cu o amendă de la 500 de lei pentru exhibiţionism.