A devenit tătic în urmă cu trei luni, iar acum l-a scos în lume. Andrei de la „Alb-Negru”, distracţie cu familia la mall

Publicat: 23/04/2017 | 12:50

Andrei este numai un zâmbet de când a devenit tătic. Nu se mai poate despărţi de iubita sa, Antonia, şi de micuţul venit pe lume acum aproape trei luni. Cei trei petrec majoritatea timpului împreună şi se distrează cum ştiu mai bine (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor). 

În luna februarie, Andrei Ştefănescu, din trupa Alb Negru, a devenit tătic. Iubita sa, Antonia, a născut un băieţel sănătos tun de care cuplul este foarte mândru. Artistul a aflat fericita veste în timp ce susţinea un concert, pe scenă. „Sunt fericit şi binecuvântat că am devenit părinte, deşi mai devreme decât plănuiam”, a fost prima reacţie a cântăreţului.
 
În prezent, Andrei şi Antonia radiază de fericire şi caută să fie tot timpul în preajma micuţului. Cei trei ies des la plimbare, iar mall-urile din Capitală sunt locul favorit. Artistul este responsabil cu împingerea căruţului. Este şi normal dacă ţinem cont că proaspăta mămică nu trebuie să facă pentru o perioadă niciun fel de efort (Andrei de la „Alb Negru”, despre viaţa lui de proaspăt tătic: „Schimb scutece, mi se pare…”).
 
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a surprins pe tinerii părinţi într-un complex din Bucureşti, în timp ce se relaxau. Au intrat, împreună cu micuţul, într-un magazin cu încălţăminte pentru a studia oferta. Preţ de câteva secunde, puştiul a trecut în plan secund. Andrei nu a putut rezista, însă, prea mult departe de fiul său şi s-a dus să vadă dacă are nevoie de ceva. 
 
Plimbarea prin mall a continuat, iar Andrei şi Antonia au intrat într-un magazin de produse cosmetice. Acolo au zăbovit preţ de câteva minute, după care părinţii şi copilul lor şi-au văzut, în continuare, de drum. Şi, mai ales, de distracţie. Cert este că artistului îi prieşte din plin postura de proaspăt tătic. La fel ca şi iubita sa, a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că venirea pe lume a micuţului i-a umplut inima de bucurie (Cum a primit ANDREI de la „Alb şi Negru” vestea că e tată! „Eram…”).
Citește și...