A disparut cel mai mare MIT din showbiz-ul nostru! Andreea Tonciu si-a MICSORAT nasul? Vezi cum arata ACUM

Publicat: 19/05/2014 | 20:13

Desi este recunoscuta pentru nasul ei coroiat, Andreea Tonciu pare ca si l-ar fi operat in secret. Bruneta a fost surprinsa intr-o ipostaza in care, in loc sa razi de defectul ei, ai fi in stare sa i-l... admiri.

Andreea a fost surprinsa intr-o ipostaza in care i se vede nasul, in toata splendoarea sa, dintr-un unghi care nu ar avantaja-o deloc. Bruneta a fost fotografiata din profil, insa in loc sa razi de ce se vede, a-i putea cel putin sa o feliciti.

Andreea Tonciu

“Nasoiul” Andreei a devenit parca peste noapte “nasuc”, iar ea pare mandra de acest lucru.

“Concentrata!”, scrie Tonciu in descrierea imaginii care o surprinde la volanul masinii sale, insa noi nu ne putem concentra decat asupra unui singur lucru: profilul sau fara cusur.

Andreea Tonciu

Desi a fost implicata inclusiv intr-un scandal pentru ca au ras altii de nasul sau, apropiatii Andreei sustin ca o plac asa cum o stiu de o viata. “Las-o asa urata cum e ca oricum e nr. 1! Daca nu va place o persoana, pastrati-va comentariile pentru voi! Puup, Andreea!”, a comentat o prietena de pe internet.

___

CITESTE SI:

Ce a primit Tonciu cadou de ziua ei de la Mitea! Fotbalistul n-are deloc imaginatie: „Mi-a dat…”

Nicolae Mitea vrea sa isi cumpere PISTOL dupa ce a fost agresat si scuipat in parc: „Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva”

____

S-a suparat pe Sanziana Buruiana ca nu a venit la ziua ei

Bruneta s-a certat cu Sanzia Buruiana pentru ca blondina nu a venit la ziua ei de nastere si nici macar nu i-a mai raspuns la telefon.

Andreea Tonciu

“Nu stiu de ce nu a venit. Mi-a zis ca vine apoi nu mi-a mai raspuns la telefon. Nu ma mai intereseaza, a terminat-o cu mine. E foarte urat ce mi-a facut, nici nu vreau s-o mai vad. Am facut-o fericita gasindu-i un partener (n.r. fotbalistul Cristian Zuluf), iar ea imi da teapa de ziua mea.”, a declarat Andreea Tonciu.

R.O.

 

Citește și...