A „explodat“ preţul pentru prima noapte de amor cu Alexandra. Elevei virgine i-au crescut pretenţiile: acum cere…

Publicat: 26/02/2017 | 00:00

Spre finele anului trecut, o adolescentă de 18 ani din Capitală a reuşit să ia pe toată lumea prin surprindere, când anunţa că îşi vinde virginitatea contra sumei de un milion de euro. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că Aleexandra Khefren a mărit miza şi cere o sumă colosală pentru prima ei noapte de amor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Pe pagina pe care tânăra din Bucureşti a decis să îşi scoată virginitatea la vânzare a apărut recent informaţia potrivit căreia aceasta a ridicat „scorul“ iniţial de un milion de euro. La finalul lui 2016 acesta era de 1,7 milioane de euro. Concret, ceea ce-a început ca un concurs de „cine dă mai mult“ s-a transformat acum pentru Aleexandra Khefren într-o adevărată misiune. Asta deoarece adolescenta vrea din partea celui cu care îşi va pierde virginitatea o sumă cât se poate de impresionantă, iar preţul pare să fi „explodat“ la 2 milioane de euro! Chit că licitaţia trebuia deja să se fi sfârşit în această lună, s-ar părea că fotomodelul de lenjerie intimă care locuieşte acum în Marea Britanie a mai extins puţin şi perioada în care domnii dornici îşi pot depune ofertele.

„This for a record sum of 2.000.000 Euro“ (n.r.: „Suma este una record, de 2 milioane de euro“), se arată pe pagina de escorte unde a ales Aleexandra să îşi vândă virginitatea.

Licitaţia ar fi trebuit să se încheie la finele lunii februarie
Licitaţia ar fi trebuit să se încheie la finele lunii februarie

Pentru Aleexandra Khefren, întrega „aventură“ a început din momentul în care a mers la un post de televiziune britanic, unde a făcut anunţul care pe mulţi i-a şocat, iar pe alţii i-a făcut să o admire. Motivaţia sa principală pentru care a decis să îşi pună virginitatea la vânzare a fost faptul că doreşte să urmeze cursurile unei universităţi de top. Dar şi că vrea să îşi ajute părinţii, să le cumpere o casă, pentru că după spusele ei, „aceştia sunt săraci“.

Citește și...