A făcut furori într-un costum minuscul! Ce a lăsat la vedere Britney Spears care în ultimii ani s-a luptat cu kilogramele în plus

Publicat: 05/01/2018 | 16:12

Orele de sport şi alimentaţia au făcut treabă bună pentru Britney Spears. Deşi se apropie de vârsta de 40 de ani, celebra artistă este într-o formă de zile mari. Ea a uimit pe toată lumea cu formele sale de zeiţă, după ce şi-a etalat trupul într-un costum de baie minuscul. Vedeta este în vacanţă în Hawaii împreună cu băieţii săi: Sean, 12 ani, şi Jayden James, 11.

În vârstă de 36 de ani, cântăreaţa se relaxează pe frumoasele plaje din Hawaii. Ea a urcat pe pagina sa de Instagram o poză în care apare alături de băieţii săi şi toată lumea a observat cât de tonifiat este corpul ei. Mai mult, culoarea costumului de baie din două piese i-a evidenţiat bronzul şi a lăsat la vedere tatuajele pe care le are în zona intimă.

„Eu şi băieţii ne bucurăm de vremea călduroasă”, a scris artista pe pagina ei de Instagram când a urcat fotografia.

În urmă cu câţiva ani, Britney Spears se îngrăşase foarte mult, dar acum arată excelent. Iar acest lucru este apreciat şi de tabloidele de peste hotare, care au filmat-o în timp ce se relaxa în Hawaii.

2018 shenanigans with @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. Vedeta s-a născut pe 2 decembrie 1981 (age 36) în McComb, statul american Mississippi. Ea are doi băieţi: Sean Federline şi Jayden James Federline.

 

Citește și...