A făcut parte din Guvernele Tăriceanu şi Boc, iar acum… Imagini tulburătoare cu fostul ministru de Finanţe! A ajuns de nerecunoscut după operaţie

Publicat: 03/11/2017 | 00:00

Fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu este un personaj deosebit de cunoscut în lumea politică, dar, în prezent, a intrat într-un con de umbră. De ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum se confruntă cu o problemă... delicată de sănătate! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are imagini în exclusivitate. (VEZI ŞI: Povestea din spatele relaţiei cu naşul de cununie! Ce s-a întâmplat, de fapt, între IRINA, CRISTIAN BOUREANU şi SEBASTIAN VLĂDESCU!)

Deţinător al portofoliului finanţelor în guvernele Tăriceanu şi Boc, Sebastian Vlădescu a lăsat deoparte doctrina liberală şi a devenit în ultima perioadă a funcţiilor sale publice, independent. La acel moment a şi decis să se retragă din viaţa politică şi a evitat să mai apară în public. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit, însă, pe fostul ministru în parc, în timpul unei plimbări.

Aşa după cum se poate observa în imaginile CANCAN.ro, Sebastian Vlădescu are o problemă vizibilă cu braţul drept şi este echipat corespunzător. Vlădescu poartă o orteză de susţinere a braţului, pentru că, aşa după cum susţin surse din apropierea acestuia, a suferit o intervenţie chirurgicală şi este în perioada de recuperare, iar braţul său trebuie să fie susţinut într-o anume poziţie. Chiar şi restul obiectelor de îmbrăcăminte pe care le poartă trebuie să se adapteze la această nouă situaţie, astfel că Sebastian Vlădescu poartă pe deasupra o capă specială cu o fantă în dreptul braţului. Vestimentaţia neobişnuită trebuie să-l ferească de temperaturile de afară şi să-i ofere, pe cât se poate, şi puţin confort.

(CITEŞTE ŞI: Fostul şef al Finanţelor se descurcă binişor la 58 de ani. Ministrul Donjuan şi-a scos la film noua ”achiziţie”!)

Fostul ministru al Finanţelor se bucură de plimbarea în aer liber
Fostul ministru al Finanţelor se bucură de plimbarea în aer liber

Fostul ministru al Finanţelor este, însă, total schimbat, mai-mai să nu-l recunoşti. Vârsta nu iartă pe nimeni, iar politicianul nostru are 59 de ani. Transformarea radicală la el este însă în raport cu kilogramele, pentru că Vlădescu s-a îngrăşat vizibil faţă de perioada când era în funcţie. Ce-i drept, şi capa pe care o poartă amplifică această impresie! Medicii i-au recomandat mişcare pentru a-şi întreţine tonusul şi a grăbi recuperarea, iar Sebastian Vlădescu i-a ascultat şi se bucură netulburat de plimbarea în aer liber!

(VEZI ŞI: Sebastian Vlădescu, fostul ministru de Finanţe, preferă discuţiile, în mers, pe plajă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...