A facut totul PUBLIC! Cum arata Viorel Lis in urma cu 15 ani! „Moda revine…”

Publicat: 04/01/2015 | 19:13
A facut totul PUBLIC! Cum arata Viorel Lis in urma cu 15 ani! „Moda revine…”

Oana Lis i-a copt-o sotului ei, chiar in primele zile ale anului. Vedeta a facut publica o fotografie cu Viorel Lis, de acum 15 ani.

În urmă cu 15 ani, Viorel Lis avea ceva mai mult păr şi sprâncenele mai negre. Oana Lis a facut publica imaginea cu acesta, alaturi de care a scris un mesaj. : „Viorel, când l-am cunoscut, cu barbă! Acum 15 ani! Moda revine!„, a scris Oana Lis pe contul său de socializare.

Oana Lis

Se pare ca dorinta Oanei este sa-si vada din nou soţul cu barbă , mai ales ca dupa cum ea spune, moda a revenit.

Citeste si

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze! Rasturnare incredibila de situatie: A APARUT tatal copilului!

DESPARTIRE BOMBA in Romania! Oana Lis a facut anuntul SOC: “Am decis sa divortez de Viorel”

A pierdut sarcina

Oana anunta recent ca a pierdut sarcina si ca este deprimata. “Sunt la clinica. Tocmai ce m-am trezit. Şi sunt singura in camera, atat de singura! A trebuit, la indemnul doctorului, sa renunt la sarcina, pentru ca mi s-a descoperit o boala. Si era o sarcina cu probleme. Sunt terminata. De ce mi se intampla tocmai mie toate nenorocirile din lume!? Simt un gol imens. Si va scriu voua pentru ca unii mi-ati fost aproape. Si va multumesc. Dar eu, gata, cred ca inchid si Facebookul, termin cu tot. Offf. Credeam ca am si eu dreptul la fericire. Şi acest copil mi-ar fi dat puterea de a merge mai departe. Dar nu, nu şi nu!”, spunea sotia lui Viorel Lis.

L.L

Citește și...