A fost confirmat un caz de coronavirus la Curtea de Apel Bucureşti! O angajată a fost infectată și alți patru au intrat în izolare

Autor: A. D.
Publicat: 22/05/2020 | 22:43
A fost confirmat un caz de coronavirus la Curtea de Apel Bucureşti! O angajată a fost infectată și alți patru au intrat în izolare

Coronavirusul continuă să facă victime în România. Au fost descoperite noi focare de infecții în mai multe zone din țară. Chiar dacă măsurile au fost relaxate oamenii nu trebuie să uite că pericolul reprezentat de virusul COVID-19 încă nu a dispărut.

Recent, a fost confirmat faptul că o angajată de la Curtea de Apel Bucureşti a fost depistată cu virusul COVID-19, iar alți patru colegi au intrat în izolare. De asemenea, au fost informați și reprezentanții DSP, potrivit Mediafax. (CITEȘTE ȘI: UN NOU FOCAR DE INFECȚIE LA UN ȘANTIER DIN GORJ! 14 MUNCITORI, CONFIRMAȚI CU NOUL CORONAVIRUS. INSPECTORII DSP AU SUSPENDAT ACTIVITATEA)

Persoana contaminată lucrează la Contabilitate, după ce rezultatul testului a fost pozitiv, alți patru colegii ai femeii au intrat în izolare. Se pare că angajata nu a avut contact cu grefierii, avocaţii sau judecătorii. (VEZI ȘI: DENNIS RODMAN VORBEȘTE DESPRE PRESUPUSA MOARTE A LUI KIM JONG-UN. DECLARAȚII ȘOCANTE: „DACĂ O VEDEM PE SORA LUI LA TV, CEVA NU E ÎN ORDINE”)

Femeia și-a început săptămâna de muncă în mod normal, deși acuza simptomele clasice ale unei răceli. Deși inițial nu s-a îngrijorat se pare că testul a relevat faptul că nu este vorba despre o răceală. Femeia a fost internată la „Matei Balş”, unde aşteaptă rezultatele pentru al doilea test, scrie Mediafax.

Angajata nu a avut contact decât cu colegele de birou şi alţi doi angajaţi. În total patru persoane au intrat în izolare la domiciliu. În urma acestor evenimente au fost anunţaţi şi reprezentanţii DSP.

Până în prezent, în România au fost confirmate un număr total de 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 și s-au înregistrat 1166 de decese.

Citește și...