A fost fotografiat cu amanta pe aeroport, iar ”proba adulterului” poate ajunge la dosarul de divorț!

Autor: I.D.
Publicat: 05/02/2020 | 23:05

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care închid orice discuție despre împăcarea dintre celebrul cântăreț de manele Nicolae Guță și soția care i-a dăruit al 12-lea urmaș. Artistul a fost surprins cu iubita pe aeroport, iar ”proba adulterului” poate ajunge la dosarul de divorț! (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € SE CĂSĂTOREȘTE CU UN SUPER-MODEL DE LA CHIȘINĂU)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor fotografii de-a dreptul uluitoare și care, cu siguranță, o vor înfuria la culme pe Cristina, blondina care i-a dăruit al 12-lea urmaș lui Nicolae Guță. (NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!)

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile cu pricina, ”Regele Guță” a apărut pe aeroportul din Bergamo – Italia – alături de o focoasă blondină. Din câte se pare, manelistul pare mai hotărât ca niciodată să o ”rupă” definitiv cu Cristina.

Au adormit îmbrățișați în avion

După o scurtă vacanță din  Italia, luni, cei doi au revenit pe tărâmul mioritic. Nu înainte de a face un scurt periplu prin magazine. Și acest lucru se deduce după sacoșa imensă pe care manelistul o căra prin aeroport.

Nicolae Guță, alături de blondină, pe aeroportul din Bergamo

Escapada din Italia se pare că a fost extrem de solicitantă pentru cei doi. Și asta pentru că, imediat după ce s-au urcat în avion, Nicolae Guță și blondina au adormit îmbrățișați.

Se pare că e dragoste mare între cei doi. S-au comportat mai rău decât niște adolescenți. Au părut extrem de îndrăgostiți”, a mărturisit cel care ne-a trimis fotografiile.

Manelistul și blondina au dormit îmbrățișati în avion

”Regele” își reneagă fiul nou-născut

Nicolae Guță și Cristina au dat startul divorțurilor în 2020. La șase luni după ce blondina i-a dăruit al 12-lea urmaș, Nicolae Guță e hotărât să rupă căsnicia. Depărțirea celor doi, care părea, inițial, o glumă sau o ”manevră de promovare” devine o chestiune extrem de serioasă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, celebrul manelist își reneagă fiul nou-născut și a cerut desfacerea căsătoriei în instanță. (VEZI ȘI: MIHĂIȚĂ NEȘU, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O MOȘTENIRE DIN 2000)

 ”Nu este copilul meu!”s-ar fi destăinuit Guță apropiaților.

”Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (Beyonce de România și fiica acesteia, n. red.), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani.

A văzut doar câteva poze, din cele  trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul. Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui”, a declarat o persoană din anturajul manelistului pentru o publicație din România.

Nicolae Guță și blondina, gesturi tandre

Cristina și Nicolae Guță, relație tensionată!

Cristina și Nicolae Guță au avut o relație presărată cu certuri, împăcări și dispute. În luna iunie a anului trecut, povestea lor de dragoste a trecut la un nou stadiu: acela în care cei doi au devenit părinți. În timp ce pentru partenera lui a fost prima experiență de acest gen, pentru artist este cea cu numărul 12 – el mai are 11 copii din relațiile anterioare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...