A furat bijuterii de 5 mil. € dintr-un magazin din Paris. Ultima oră: l-au plasat în arest la domiciliu pe cel mai faimos hoţ român!

Publicat: 11/10/2017 | 00:00

George Ploscaru, devenit cunoscut după ce a furat bijuterii în valoare de cinci milioane de euro de la Paris, a fost plasat în arest la domiciliu. ”Calu Machedonu”, aşa cum mai este cunoscut cel care a dat ”jaful secolului”, este, acum, în culmea fericirii pentru că a scăpat, chiar şi temporar, din închisoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii exclusive despre acest caz. (VEZI ŞI: Imagini în exclusivitate cu autorul mega-loviturii de la PARIS. CALU MACHEDONU a plănuit pe-o plajă furtul de 5 miloane €!)

George Ploscaru a devenit personaj de primă pagină la nivel mondial după ce a reuşit să dea o lovitură de proporţii, pe care presa internaţională a considerat-o ”jaful secolului”. Românul care a furat bijuterii în valoare de cinci milioane de euro de la Paris a fost arestat, dar acum norocul i-a surâs. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că cel poreclit  ”Calu Machedonu” a fost plasat în arest la domiciliu. Cel mai faimos hoţ român este, acum, în extaz după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au scos din închisoare.

Astfel, George Ploscaru va aştepta o sentinţă finală în cazul său în confortul propriei locuinţe. ”Calu Machedonu” va trebui, însă, să respecte o serie de obligaţii, stabilite de magistraţi. Spre exemplu, nu are voie să părăsească domiciliul din Bucureşti fără permisiunea organului judiciar şi nu are voie să comunice în mod direct cu partea civilă şi martorii propuşi prin rechizitoriu, cu excepţia iubitei sale, Alice Marin. Dacă nu va respecta aceste prevederi, cel mai faimos hoţ român va reveni în arest preventiv. (VEZI AICI: Adevărata poveste a românului care a furat diamantele de cinci milioane de euro de la Paris. Cu ce multimilionar juca table Calu Machedonu)

Povestea „jafului secolului”

În vârstă de 43 de ani, George Ploscaru a fost arestat în România, în 14 ianuarie, după ce ofiţeri sub acoperire au aflat că el este autorul mega-loviturii date la casa de bijuterii ”De Grisogono”. Spectaculosul jaf a fost comis în penultima zi a anului trecut, iar românul a plecat din magazin cu bijuterii în valoare de cinci milioane de euro. Pontul cu privire la diamantele de furat ar fi fost dat de câţiva cetăţeni sârbi încă din 2015. (CITEŞTE ŞI: Episodul jafului de la Paris a marcat-o atât de tare, încât KIM KARDASHIAN va apărea într-un film despre furtul de bijuterii!)

Bijuteriile au fost sustrase dintr-un showroom privat din Paris al mărcii elveţiene de bijuterii “De Grisogono”, inculpatul recomandându-se drept evaluator interesat de achiziţionarea bunurilor. Românul şi-a luat identitate israeliană şi s-a prezentat cu numele ”Mizrahi” şi a părut interesat de examinarea a două diamante în stare brută şi două inele placate cu diamante. 

Într-un moment de neatenţie a angajaţilor, a înlocuit obiectele de valoare cu imitaţii ieftine şi a plecat cu prada. Românul nu a dat nimic de bănuit, pentru că a venit îmbrăcat într-un costum de la o casă de modă celebră, purtând un ceas Rolex extrem de scump la mână. Lovitura aproape perfectă a fost însă spulberată de iubita lui, care l-a denunţat din răzbunare, iar românul a fost arestat şi bunurile de valoare restituite proprietarilor. (NU RATA: Inelul de 5,2 milioane de E pe care CALU MACHEDONU l-a furat de la „De Grisogono“ a fost înapoiat proprietarilor!)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...