A GAFAT! Vezi cum a putut sa iasa Anda Adam din casa, la miezul noptii! Fanii au taxat-o! „Cel mai bun sfat este…”

Publicat: 20/08/2014 | 11:57
A GAFAT! Vezi cum a putut sa iasa Anda Adam din casa, la miezul noptii! Fanii au taxat-o! „Cel mai bun sfat este…”

In aceasa perioada, Anda Adam se afla la mare, alaturi de cativa amici, insa isi tine prietenii la curent cu tot ceea ce face. Ultima ipostaza in care a fost surprinsa interpreta, i-a uimit pe fani, care s-au amuzat pe seama episodului.

Intr-un moment de neatentie si mare graba, pentru a ajunge cat mai repede la masina personala, Anda Adam a iesit din camera..in papuci de casa si intr-un halat extrem de scurt. Amicii nu au iertat-o si au imortalizat momentul, lucru care nu prea a fost pe placul interpretei. Fosta iubita a lui Victor Slav a trecut peste suparare si a postat fotografiile pe contul de socializare. „Echipa mea m-a prins chiar in momentul in care am iesit din hotel si am mers la masina, in papucii de casa”, a scris Anda Adam in dreptul imaginii.

Anda adam

Fanii au incurajat-o si i-au spus ca este foarte sexy, chiar daca a gafat. „Cel mai bun sfat este sa tii capul in sus”, „Te pregatesti de culcare?”, „Esti sexy”, „Eu m-am dus pana la servici asa, deci nu e stres”, au incurajat-o fanii.

Citeste si

O iubire nu se uita niciodata! Ce mesaj i-a trimis Anda Adam lui Victor in ziua in care a aflat ca el divorteaza!

Ce a facut Anda Adam imediat dupa ce a aflat ca Victor divorteaza! A renuntat la 8.000 de euro ca sa-l consoleze pe fostul iubit


Sacrificii pentru un corp perfect

Anda Adam pune foarte mare accent pe felul in care arata, asa ca este dispusa sa faca orice pentru a se mentine in forma. Anda prefera in special sa aiba muschii foarte bine definti.Blonda nu doar ca petrece ore intregi in salile de forta, dar se antreneaza si are un regim alimentar exact ca al sportivilor care vor sa isi mareasca masa musculara.

L.L
 

Citește și...