A început să se lupte cu un rechin sub privirile îngrozite ale fiicei sale care filma totul! Femeia a devenit rapid vedetă şi a fost numită o eroină

Publicat: 12/10/2017 | 15:04

O femeie din Sydney, Australia, a ajuns să fie supranumită "vânătoarea de rechini", asta după ce un filmuleţ în care aceasta dă dovadă de un curaj ieşit din comun a ajuns să fie viral pe reţelele sociale.

În videoclipul realizat chiar de către fiica ei, Melissa Hatheier, un agent imobiliar din Sydney, se afla la plajă, iar la un moment dat se poate vedea cum aceasta a mers să facă o baie în ocean. În doar câteva clipe, mai mulţi apropiaţi care aflau la mal au început să urle îngroziţi, când au văzut că acesteia începe să îi dea târcoale un rechin. Fără să stea foarte mult pe gânduri, femeia a prins creatura marină extrem de periculoasă cu care s-a luptat o vreme, după care a aruncat rechinul peste un rând de roci aflat în apropiere.

Toată lumea a fost cu sufletul la gură câtă vreme s-au petrecut scenele de luptă, iar când a ieşit din apă, femeia nu a avut absolut nicio zgârietură.
„Am prins rechinul cu ajutorul genunchilor, l-am ridicat şi l-am salvat, pentru că ar fi eşuat la mal. Nu am fost deloc speriată, m-am gândit că are nevoie de ajutorul meu şi asta am şi făcut. Sunt agent imobiliar, asta mi-e meseria, să ajut pe toată lumea să se relocalizeze în casa perfectă. Aşa am făcut şi cu rechinul, i-am oferit şansa să se mute într-o altă parte a oceanului”, a povestit amuzată Melissa Hatheier, potrivit themirror.co.uk.

Recomandarea CIAO.RO