A intrecut orice LIMITA! Oana Lis si-a ISTERIZAT fanii! „Cap ai, minte iti mai trebuie!”

Publicat: 29/12/2014 | 19:08
A intrecut orice LIMITA! Oana Lis si-a ISTERIZAT fanii! „Cap ai, minte iti mai trebuie!”

Oana Lis a reusit sa-si enerveze la culme admiratorii de pe Facebook, dupa ce a postat pe contul de socilaizare o imagine, in urma cu putin timp.

Tradiţia spune că în noaptea dintre ani trebuie să porţi ceva roşu, ca să ai noroc tot anul. Oana Lis vrea sa pastreze obiceiurile, asa ca si-a cumparat o pereche de chilori rosii, i-a pozat si a facut imaginea publica. „Va plac!? Uite asa Intru eu in noul an!!! Sper sa fie mai bun…

Oana Lis

Prietenii virtuali au luat foc si au criticat-o dur, pentru gestul sau. „Esti plecata de acasa fetita, te-am apreciat intotdeauna, dar in ultimul timp ma dezamagesti tot mai mult”, „Cap ai,minte iti mai trebuie!”, a fost parerea fanilor de pe Facebook.

“Sunt terminata”

Oana anunta recent ca a pierdut sarcina si ca este deprimata. “Sunt la clinica. Tocmai ce m-am trezit. Şi sunt singura in camera, atat de singura! A trebuit, la indemnul doctorului, sa renunt la sarcina, pentru ca mi s-a descoperit o boala. Si era o sarcina cu probleme. Sunt terminata. De ce mi se intampla tocmai mie toate nenorocirile din lume!? Simt un gol imens. Si va scriu voua pentru ca unii mi-ati fost aproape. Si va multumesc. Dar eu, gata, cred ca inchid si Facebookul, termin cu tot. Offf. Credeam ca am si eu dreptul la fericire. Şi acest copil mi-ar fi dat puterea de a merge mai departe. Dar nu, nu şi nu!”, spunea sotia lui Viorel Lis.

Citește și...