A lipsit de la parastasul de 3 ani a lui Aurelian Preda

Autor:
Publicat: 24/09/2019 | 07:54
A lipsit de la parastasul de 3 ani a lui Aurelian Preda

Fiica adoptivă a regretatului interpret de muzică populară a organizat parastasul de trei ani în memoria lui. De la pomană a lipsit însă ”fratele” lui Aurelian Preda, bărbatul acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe Anamaria Rosa. 

Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, i-a făcut parastas tatălui ei care în urmă cu trei a murit din cauza unei boli grave. Comemorarea a avut loc la Mănăstirea Dervent din județul Constanța, acolo unde regretatul artist obișnuia să meargă alături de fiica lui.

Fata a transmis inclusiv un mesaj pe pagina ei de Facebook, în memoria lui:

Tată drag, ieri a fost pomenirea de trei ani de când tu ai plecat la Cer, în Corul Îngerilor. Alături de Părintele Stareț Andrei, Părintele Efrem, IPS Teodosie, obștea Mănăstirii Dervent, familia ta și oamenii ce te iubesc necondiționat și nu te-au uitat am reușit să facem o pomenire liniștită cu multă încărcătură emoțională. Te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu; nimeni și nimic nu va putea schimbă asta vreodată! Va mulțumesc tuturor celor prezenți și pentru că ați dat dovadă de prețuire, respect și iubire pentru tatăl meu, Aurelian Ion Preda! Doamne ajută!”, a scris Anamaria Rosa Preda pe conturile sociale.

Deloc poate surprinzător a fost faptul că cel pe care Aurelian Preda îl numea ”frate” lui, Nicușor Iordan, nu a fost prezent la pomană. Și asta pentru că relațiile dintre Anamaria Rosa și acest bărbat au devenit foarte tensionate, după ce s-au aruncat acuzații foarte grave.

Tânăra i-ar fi făcut o plângere penală pentru că ar fi abuzat-o sexual, conform unor informații care au fost difuzate în presă, în mai 2018. Se pare că Anamaria Rosa s-ar fi plâns inclusiv mamei ei de abuzurile sexuale ale lui Nicușor Iordan.

Bărbatul avea o prietenie specială cu Aurelian Preda. El a murit de cancer la 47 de ani pe data de 27 septembrie 2016, pe un pat de spital, în Viena. Regretatul cântăreț Aurelian Preda a visat că își va alege locul de veci la o mănăstire pe malul unei ape. Mănăstirea Dervent se află pe malul Dunării.