A luat pâine din gunoi şi le-o servea clienţilor! Imaginile sunt scandaloase şi au ajuns virale. Totul s-a întâmplat într-un cunoscut restaurant

Publicat: 30/10/2017 | 15:11

Un filmuleţ în care un manager al unui restaurant a început să scoată pâine din gunoi pe care le-o servea mai apoi clienţilor a ajuns viral, după ce a fost distribuit de sute de mii de ori.

Incidentul cât se poate de neplăcut s-a petrecut în urmă cu câteva luni, în unul dintre restaurantele lanţului Subway, în care se servesc în special sandvişuri. În respectivele imagini poate fi vazut unul dintre manageri care caută de zor într-un container de culoare neagră. Acesta se afla în spatele localului, iar din container a scos o baghetă de pâine care a devenit mai apoi un sandviş vândut clienţilor.

Imaginile au fost considerate de-a dreptul scandaloase şi totul s-a petrecut într-un Subway din orăşelul Warwickshire din Marea Britanie. De asemenea, managerul s-a îndreptat spre un alt angajat şi l-a certat, spunându-i că „deja nu mai avem pâine”, potrivit mirror.co.uk.

În plus, managerul restaurantului a fost audiat de către o comisie de specialitate, odată ce imaginile au devenit virale în mediul online. Şi lanţul de localuri ar putea pierde din credibilitate, după ce se vor efectua mai multe controale pentru a se vedea dacă sunt respectate normele sanitare.

Citește și...