A mâncat clătite făcute de tatăl ei, iar la câteva zile a murit! Motivul şocant

Publicat: 14/10/2017 | 15:36

O fetiţă de nouă ani a murit, după ce a luat o înghiţitură dintr-o clătită făcută de tatăl ei. Mama ei a povestit totul pe reţeaua de socializare Facebook.

Nainika Tikoo, o fetiţă din Londra,  a murit pe 22 mai anul acesta. Ea a suferit o reacţie anafilactică severă care a debutat rapid, după ce a gustat din clătitele făcute de tatăl ei. Vinod, în vârstă de 41 de ani, i-a gătit clătite fără lapte, deoarece ştia că fiica lui este alergică la lactate. A umplut desertul cu gem de mure şi i le-a servit fetiţei. Nainika nu mai gustase până atunci acele fructe. Copila a început rapid să se simtă rău. Părinţii au dus-o de urgenţă la spital, dar din păcate, cinci zile mai târziu fetiţa a murit. Nainika a suferit leziuni ireversibile pe creier, iar părinţii ei au luat decizia de a o scoate de la aparatele care o ţineau în viaţă.

Mama ei, Lakshmi, în vârstă de 37 de ani, a declarat pentru Daily Mail că: „Doctorul ne-a spus că a fost din cauza lactatelor, nu a murelor. Noi nu avem lactate în casă, folosim numai produse care nu conţin lacatate. Nu ştim dacă produsele au fost contaminate. Cauza exactă a morţii rămâne necunoscută, iar asta ne-a lăsat cu o mulţime de întrebări.