A mâncat din biscuiţii copiilor săi, dar a făcut o descoperire şocantă! Ce a văzut acest tată când s-a uitat cu atenţie pe pachet: „Destul de scârbos”

Publicat: 02/11/2017 | 14:29

Un bărbat din Statele Unite a decis să "fure" din dulciurile pe care copiii săi le primiseră în seara de Halloween, după ce fuseseră la colindat îmbrăcaţi costumaţii înfricoşătoare, aşa cum e tradiţia.

Pe nume Adrian Johnson, tatăl celor doi copii, a luat un pachet de biscuiţi cu ciocolată, pe care micuţii săi îl lăsaseră în bucătărie, printre alte dulciuri primite în seara de Halloween. A desfăcut ambalajul şi a mâncat câţiva biscuiţi digestivi, după a hotărât să verifice lista de ingrediente.

Aşa că s-a uitat cu multă atenţie pe pachet şi a făcut rapid o descoperire destul de şocantă. Biscuiţii expiraseră de 18 ani, având un termen de valabilitate până pe data de 15 mai 1999. Iniţial bărbatul s-a speriat, pentru că mâncase deja jumătate de pachet. Dar cum gustul nu fusese alterat în niciun fel, a sperat că nu se va îmbolnăvi. A decis totuşi să posteze imaginile pe contul său de Twitter, acolo unde a primit numeroase reacţii din partea internauţilor.

„Am inspectat biscuiţii, i-am mirosit, şi am văzut că partea unde nu erau acoperiţi cu ciocolată devenise destul de albă. M-am spălat rapid pe dinţi când a văzut când expiraseră. A fost destul de scârbos”, a povestit Adrian Johnson, potrivit huffingtonpost.com. În plus, bărbatul a spus că va face o anchetă pentru a descoperi care dintre vecinii săi a împărţit pachetele de biscuiţi expiraţi, dar şi că va cere ajutorul autorităţilor.