A murit de cancer, însă a lăsat surprize pentru familie şi prieteni, pentru a-şi arăta dragostea de dincolo de moarte

Publicat: 12/02/2018 | 10:13

Karon Peters a fost răpusă de cancer, însă a plecat în lumea celor drepţi doar după ce a lăsat mesaje video şi diverse cadouri pentru persoanele care i-au marcat existenţa. Când femeia ştia că moarte se apropie, şi-a dorit ca familia şi prietenii să continue să zâmbească şi după trecerea ei în nefiinţă.

 

Astfel că pus deoparte mai multe cadouri şi, cu ajutorul unui cameraman, a înregistrat o serie de mesaje. Pe Ali, prietenul cel mai apropiat, l-a trimis la o sesiune de paraşutism. Pe Hannah, cea mai bună prietenă, a trimis-o într-o excursie în Malta. Iar pentru soţul Phil a aranjat o petrecere uriaşă, unde s-a distrat alături de toţi amicii.

Din păcate, Karon Petres a murit şi nu a mai putut înregistra şi un eveniment final pentru soţul ei. „Compania de producţie a strâns toate lucrurile pe care le-a spus despre mine şi le-a pus într-un mesaj. Parcă vorbea direct cu mine, a fost ceva extrem de emoţionant, a spus Phil.

În vârstă de 464 de ani, Phil spune că vocea soţiei sale i-a rămas în cap şi că vizionarea filmului îl ajută să ia decizii importante în familie. „Este o amintire permanentă a ei. Am pus filmarea şi pot auzi vocea ei în capul meu spunându-mi ce să fac. Ea a decis întotdeauna în familie, sper că este fericită cu lucrurile pe care le fac”, a mai spus Phil.

Karon a murit în 2015, la vârsta de 52 ani. În 2011 a fost diagnosticată cu cancer la sân. 

Citește și...