A murit de cancer la doar o lună după ce echipa emisiunii “Visuri la cheie“ i-a refăcut casa! Ce se întâmplă cu cei trei copii ai Violetei

Publicat: 09/11/2017 | 15:40

Cazul Violetei din comuna Ursei din judeţul Dâmboviţa, a înduioşat o ţară întreagă. Femeia, mamă a trei băieţi, dintre care unul bolnav de autism, a încetat din viaţă, la o lună de când echipa emisiunii “Visuri la Cheie” i-a refăcut casa.

Prima locuinţă a Violetei arsese, iar ea şi copiii au fost nevoiţi să se mute într-un magazin nefolosit din sat. O fundaţie a reuşit să strângă bani pentru o nouă casă pentru femeie. Din păcate, între timp, Violeta a aflat că suferă de cancer.

Se pare că femeia şi-a pregătit din timp copiii pentru acest eveniment nefericit.Am primit sute zeci de mesaje, in care oamenii ne intreaba daca Violeta a apucat sa doarma si ea macar o data in casa…Daca intr-adevar copiii locuiesc acolo. Da, casa le-a fost predata pe 25 septembrie, cand s-a filmat “mutarea autocarului, iar Violeta a plecat spre Cer pe 26 octombrie. Copiii locuiesc in casa. O ingrijesc si o curata “luna”. Totul este absolut impecabil in casuta lor. Cand am cumparat acoperisul marca “lindab”, m-a intrebat cineva din localitate: “Tu chiar vrei sa-i faci Violetei cea mai frumoasa casa din sat?!

De asemenea, am mai primit mesaje in care ni s-a spus ca baietii Violetei apar veseli in fotografii…Nimeni nu ar vrea sa stie ce e in sufletul lor. Violeta si-a pregatit copiii cum sa trateze moartea ei. Inainte sa plece la spital, inainte sa moara, le-a zis copiilor asa: “S-ar putea ca eu sa nu ma mai intorc. Dupa cei voi muri, daca va vine sa plangeti, sa o faceti, ca sa va descarcati, dar eu as vrea mai bine sa radeti de orice gluma pe care o veti auzi, sa zambiti, sa ascultati muzica.

Eu asa va vreau, ca eu va voi vedea de sus si m-ar durea sa va vad plangand”…. Au plans si plang mult. Ieri m-am intanit cu Lavinus, baiatul de 18 ani si cu Ovidiu, baietelul autist. Am fost sa mancam ceva si de la o voba la alta, m-am uitat la Lavinus ca avea ochii rosii de plans…Numai ei stiu cat de mult au ingrijit-o pe mama lor, cat au carat-o pe brate pana si la WC, cat au spalat-o, cat i-au purtat grija cand era prin spitale, cat i-au pus ligheanul ca sa vomite in el…

Noi le-am promis si le promitem inca o data ca vom fi mereu alaturi de ei si ca ii vom sprijini si ii vom indruma asa cum vom putea noi mai bine, se arată într-un mesaj publicat pe contul de socializare al fundaţiei Fight for Life.

Viaţa Violetei nu a fost deloc uşoară şi pare că viaţa i-a rezervat un destin crud. Violeta a rămas orfană la doar patru ani, iar după ce s-a căsătorit a doua oară, soţul a decis să o părăsească după ce a aflat de boala copilului pe care îl asteptau. Este vorba de Ovidiu, mezinul familiei, care sufera de autism.

Citește și...