A murit Vasile Voina! Îl știa toată România: “Am primit vestea azi dimineață și ne-a șocat pe toți”

Publicat: 25/12/2018 | 03:44

Doliu în comuna Pungesti, Vaslui, cunoscutã în toatã România mai ales prin prisma evenimentelor de la Chevron. Primarul Vasile Voina a decedat dupã o lungã suferintã. Avea 61 ani si era foarte implicat în comunitate, însã cancerul l-a doborât.

“Am primit vestea azi dimineatã si ne-a socat pe toti. Stiam cã e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 noiembrie si stiam cã se interneazã la spital. De atunci nu l-am mai vãzut. Am înteles cã avea o problemã la prostatã, la un moment dat ni s-a spus cã a fost operat la rinichi. Oricum nu mai conteazã, fiindcã de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu sã-l odihneascã!”, a declarat Edi Moraru, contabilul comunei, potrivit vremeanoua.ro.

Viceprimarul Constantin Butnaru este foarte afectat de moartea colegului sãu

“Am fãcut echipã bunã cu dumnealui la primãrie. Îmi pare rãu sã aud acum cã Vasile nu mai este printre noi. Nu pot sã vã spun foarte multe despre ce s-a întâmplat în ultima perioadã, pentru cã familia lui a fost foarte discretã. Stiu cã a fost internat într-un spital din Bucuresti, apoi a fost transferat la Spitalul CFR din Iasi. Avea un bãiat la Iasi si se pare cã la acesta acasã a murit. Nu stiu foarte multe despre unde va fi înmormântat, dar vom afla de la familie toate detaliile si vã vom tine la curent. Dumnezeu sã-l odihneascã, cã a fost un om de echilibru, sufletist si care a stiut sã gestioneze si ca viceprimar în timpul evenimentelor de la Chevron, si dupã, tensiunile existente în comunã”, a declarat Constantin Butnaru, viceprimarul comunei Pungesti.

Primarul comunei Pungesti va fi inmormantat la Iasi, potrivit apropiatilor sai. Inmormantarea va avea loc miercuri, 26 decembrie. Pentru pungestenii care doresc sa isi conduca primarul pe ultimul drum vor fi puse la dispozitie doua microbuze. Informatiile privind plecarea din comuna vor fi prezentate ulterior, ora inmormantarii nefiind stabilita in acest moment.

Citește și...