A murit Victor Spirescu, românul de 33 de ani care a „invadat” Marea Britanie! Bărbatul urma să se căsătorească

Publicat: 16/01/2018 | 10:34

Primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii în 2014 a murit într-un tragic accident. Prietenii şi familia acestuia sunt în şoc. Victor Spirescu urma să se căsătorească. 

Victor Spirescu, românul prezentat acum trei ani de presa din Marea Britanie drept prototipul invadatorului est-european, a murit. Tânărul era originar din judeţul Sibiu şi a devenit oarecum faimos, după ce a fost întâmpinat de parlamentarul laburist Keith Vaz pe aeroportul Luton, din Londra, la 1 ianuarie 2014, ziua în care au fost ridicate restricţiile de muncă pentru români şi bulgari. (CITEŞTE ŞI Iubita lui Victor Spirescu a rupt tăcerea! Cum a murit românul care “a invadat” Marea Britanie: “Ultimele lui cuvinte au fost…”)

Bărbatul s-a stins în viaţă în urma unui tragic accident petrecut ieri. Anunţul a fost făcut de prietenii lui, prin intermediul reţelei de socializare Facebook. 

„Victoras. ..nebunul Cum îţi spuneam ….Cat mă făceai sa rad şi mă bine dispuneai! Mi ai pus sufletul în cuie acum 10 ani ….dar tu ..tu nu te ai lăsat! !iubeai adrenalina..viata …bucuria…fericirea…erai fericit doar când aveai inima la 2000 !!!Nu ai încetat sa te schimbi ..sa încetezi sa te schimbi …era ceea ce tu iubeai….Azi un accident ni te a luat. …Ştiu ca tu în sufletul tău ai ştiut mereu ce riscai. ..dat tu credeai ca eşti invincibil …dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten şi te a ales pe tine …..Îţi doresc un drum luminat. (…) Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi .In urma cu 3 luni imi spunea ” Aditule nu am trăit degeaba am trăit viata la maxim ! Mai erau multe de făcut „Vicor” !Odihneste-te in pace ! Condoleante familiei !, au scris prietenii lui. (NU RATA Primele imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Victor Spirescu! Mărturii înfiorătoare: „S-a răsturnat cam de 7 ori, a fost aruncat din maşină. Nu era singur…”)

Primul loc de muncă a fost într-o spălătorie

La 1 ianuarie 2014, Victor ajungea în Marea Britanie ca să muncească. Aşteptat la aeroport mai ceva ca un star mondial, de către o armată de ziarişti, dar şi de reprezentanţi ai Parlamentului britanic, veniţi să întâmpine… valul de imigranţi. (CITEŞTE ŞI Victor Spirescu, de la „invadator al Angliei” la model de succes: „Am o mică firmă şi am câţiva muncitori care lucrează pentru mine”)

Primul lucru pe care l-a făcut acolo a fost să accepte prima ofertă de muncă ce i s-a oferit, într-o spălătorie auto. Ce a urmat de-aici întrece orice imaginaţie. (VEZI AICI Ultima postare făcută pe Facebook de Victor Spirescu, „invadatorul Marii Britanii”. Ce i-a spus unui prieten înainte să moară)


“Am fost sunat de jurnalistii Sky News pentru un interviu, dar nu am acceptat cu una-cu doua. AM cerut o mie de lire, iar ei mi-au zis ca imi dau doar 300. Fara 500 nu am acceptat. Pentru mine era o lupta de supravietuire acolo, mai ales ca renuntasem la slujba ca sa ma duc sa le dau interviu, intr-un alt oras. Cu banii primiti de la ei mi-am cumparat un telefon, mi-am bagat internet si am inceput sa-mi caut de munca, dupa ce mi-am platit chiria pe doua saptamani. Au fost doua saptamani ingrozitoare, in care am dormit cate zece in camera”, povestea Victor.

Românul nu a aşteptat să-l lovească norocul, ci şi l-a făcut cu mâna lui. Pentru că ştia limba engleză foarte bine, s-a descurcat să-şi negocieze un job în construcţii.

“Am ajuns să câştig peste 2.000 de lire pe lună, nu e foarte mult aici, pentru că viaţa e scumpă în Londra, dar reusesc sa adun si sa-mi fac toate poftele acum. Mi-am luat un Mercedes, un telefon IPhone ultima generatie, si am reusit sa ma mut intr-o casa noua. Nu vreau sa ma intorc in Romania! In Anglia castig cat sa intretin doua generatii! De la un biet sapalator de masini, am ajuns sef peste doctori si ingineri. Nu scoala face pe om!”, a explicat romanul. 

Recomandarea CIAO.RO