A petrecut la cafenea cu Anamaria Ferentz dar a ramas tot singur! Uite in ce si-a inecat amarul fotbalistul Giani Kirita!

Publicat: 26/04/2014 | 16:38

Parasit si de sotie, si de iubita, fotbalistul Giani Kirita tot nu pare sa aiba noroc in dragoste. Cu toate ca a parut sa-i faca ochi dulci Anamariei Ferentz la o petrecere intr-o cafenea, Giani a incheiat seara la fel de singur.

 

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 1

Norocul in dragoste pare sa il ocoleasca de ceva timp pe fotbalistul Giani Kirita. Dupa ce a divortat, in 2007, de Daniela, cu care a fost casatorit timp de sapte ani si a fost parasit in decembrie 2013 si de Simina, alaturi de care spera sa isi refaca viata, Giani inca isi cauta o partenera. Nici cu Elena, solista trupei Mandinga, nu a parut sa aiba prea mult succes, chiar daca au petrecut o noapte impreuna intr-un club de fite. Fotbalistul a ramas tot „liber de contract”.

 

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 2

Giani Kirita a petrecut toata seara cu Anamaria Ferentz.

Se pare insa ca o alta vedeta i-ar fi atras atentia. Sosita pentru scurt timp din America, unde locuieste de ceva vreme, Anamaria Ferentz s-a distrat alaturi de cativa prieteni, la o petrecere dintr-o cafenea de fite din Capitala. Printre cei care i-au tinut companie s-a aflat si Giani Kirita. Incantat de prezenta blondinei, fotbalistul a parut sa nu o scape din ochi intreaga seara.

 

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 3

O data cu miezul noptii, atat Anamaria Ferentz, cat si prietenele care o insoteau s-au ridicat de la masa si s-au pregatit de plecare. Curtenitor, Giani a sarutat-o de ramas bun pe obraz pe una dintre ele, insa a ramas in cafenea, in timp ce Anamaria s-a indreptat spre masina.

 

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 4

De altfel, Anamaria Ferentz a ajuns prima in parcare si a fost nevoita sa isi astepte prietenele care au ramas in fata localului pentru a-si lua la revedere. 

 

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 5

Ramas singur in cafenea, Giani s-a consolat cu telefonul mobil.

In timp ce Anamaria Ferentz se facea nevazuta, Giani Kirita isi ineca singuratatea sorbind dintr-un pahar si butonand telefonul mobil. Ingandurat si preocupat poate de conversatia virtuala, fotbalistul a preferat sa isi petreaca timpul singur la o masa mai retrasa.

CITESTE SI…

„Se leaga o idila…”! Doua dintre vedetele ultimei editii de la „Dansez” si-au facut ochi dulci o noapte intreaga!

SINGURUL barbat din viata ei cu care Anamaria Ferentz REFUZA sa mai vorbeasca: „Are rautate in suflet. Pozeaza intr-un barbat bun”

Giani Kirita si Anamaria Ferentz - 6

A.M.L.

Citește și...