A pozat despuiata in Centrul Vechi

Publicat: 18/03/2011 | 00:00
A pozat despuiata in Centrul Vechi
Modelul Raluca Dumitru profita din plin de fiecare iesire in oras, insa nu pentru a merge la shopping sau pentru a sta pe la terasele din centrul Capitalei, ci pentru a-i bucura pe trecatori.

Cele cateva zile insorite au dat frau liber imaginatiei fetelor, care au trecut imediat la o vestimentatie lejera. Altele incearca sa faca abstractie de zilele mohorate de care vom mai avea parte in luna martie. Asa s-a intamplat si ieri, cand, pe o vreme cainoasa, Raluca Dumitru a facut o escapada in Centrul Vechi al Bucurestiului, pentru a poza ca imagine a unui pub, dar si pentru a alunga norii de ploaie de pe cer. Focoasa bruneta a adoptat o tinuta speciala: bikini si camasa. Interesant a fost faptul ca modelul nu s-a lasat fotografiat doar in incinta pub-ului, ci si in afara acestuia, atragand fluieraturi si ropote de aplauze din partea trecatorilor. Si cum un model trebuie sa se si hraneasca sanatos, dar cu masura, intre doua fotografii Raluca a mai ciugulit cate un carnacior nemtesc, asortat cu o portie consistenta de cartofi la cuptor, ca sa-si intretina bustul impunator.

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Citește și...