A purtat o ţinută neobişnuită pentru stilul ei: „Mergi la schit?”. Andreea Marin „se încuscreşte” cu fostul ei coleg, Cove: „Merg relaţiile cu băieţii mai mici”

Publicat: 05/02/2018 | 13:18

Interviul oferit de Andreea Marin la "Vorbeşte Lumea" a început cu câteva replici spumoase, după ce fostul ei coleg de la "Surprize, surprize" a întrebat-o dacă se retrage la o mănăstire. Toate astea, pentru că vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie neagră mulată şi lungă până aproape de glezne. Eleganţa şi rafinamentul Andreei Marin nu au lipsit. Şi, după ce a făcut faţă cu brio întrebărilor lui Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului larg drept "Cove", fosta prezentatoare TV a adus în discuţie o posibilă relaţie a fiicei sale cu unul dintre băieţii actorului.

Aflată într-o relaţie cu un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe de aproape un an, Andreea Marin a vorbit şi despre a treia nuntă. Până la dezăluirile despre această decizie importantă, vedeta a părut dornică „să devină cuscră” cu actorul Gabriel Coveşeanu.

„Doamna Andreea, dar ce s-a întâmplat de aveţi această ţinută? Mergeţi cumva la schit?”, a reacţionat colegul de prezentare al Adelei Popescu.

În vârstă de 43 de ani, Andreea Marin a intrat în jocul lui Cove şi i-a dat mai multe replici haioase. Revenind la mărturisiri serioase, vedeta a spus că fata ei o va însoţi în călătoria de afaceri pe care o va face în New York peste câteva săptămâni. Violeta se documentează despre metropola americană în care pare-se ar vrea să se înscrie la o facultate.

„De ce, vrei să te spovedeşi? Te ascult… Tu ai mai multe păcate, Adela e preacuvioasă (…). Întineresc. (…). Sunt bine, copilul îmi creşte (…). Fiica mea are 10 anişori, ai tăi sunt puţin mai mici – nu, nu are vacanţă, o să aibă spre sfârşitul lunii. (…). O să plecăm foarte departe în vacanţă, peste Ocean – eu am o treabă în New York şi o iau cu mine. (…). Ea visează să facă facultatea departe. Sunt genul de mamă care îşi doreşte copilul cât mai aproape, nu sunt posesivă, dar până la urmă vreau ce e mai bine pentru ea. Vom vedea până la urmă ce va fi. (….)”, a  spus Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Cove şi frumoasa lui soţie au împreună doi băieţi: Bogdan şi fratele lui mai mic, Mihăiţă.

„Da, da, merg relaţiile astea cu băieţi mai mici.”, a reacţionat Cove.

Întrebată de Gabriel Coveşeanu: „Pe când nunta?”, Andreea Marin i-a spus să nu se grăbească şi că sigur va fi pe lista invitaţilor.

„(…). Mai este o campanie, se numeşte: «Nu există nu se poate». Acesta este şi motto-ul meu în viaţă (…). Când iubim suntem mult mai creativi, mai fericiţi, îţi dă putere, încredere (…). Nu avem întotdeauna cele mai . Eu sunt genul de persoană care se ridică mereu din genunchi şi merge mai departe. (…). Nu vă grăbiţi. Când va fi, vei fii invitat.”, a afirmat fosta prezentatoare TV.

Mărturisirea făcută lui Gabriel Coveşeanu vine după ce săptămâna trecută a dezvăluit că vrea să îi facă un frăţior sau o surioară Violetei.

„Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe. Mi-aş dori (n.r.: un copil), dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!, a declarat Andreea Marin.

Fosta „zână” a surprizelor a spus  că cea care i-a fost mereu alături şi a ajutat-o să se ridice atunci când a avut greutăţi în viaţă a fost fiica ei, care-i seamănă atât fizic, cât şi ca forţă interioară.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o forţă interioară care m-a salvat în multe situaţiile dificile din viaţă. Sunt un om armonios! Îi mulţumesc pentru şansele pe care le-am primit. Fiica mea este prima care mă ridică! Este o asemănătoare uimitoare între noi două. Semănăm foarte bine cu o singură excepţie, ochii sunt ai bunicii. Sunt o mândră mămică de fetiţă de 10 ani. Mă bucur tare mult, eu mă văd la fel de tânăra. Sunt mai moderată, mai calmă şi mai echilibrată astăzi. Ea este o fată înaltă, corpul este perfect asemănător cu al meu. Mă uit la ea şi mă văd pe mine în copilărie”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și...