A scapat! Marti este ultima zi de “chin” pentru Adela Popescu

Publicat: 13/01/2015 | 14:30
A scapat! Marti este ultima zi de “chin” pentru Adela Popescu

Adela Popescu a tinut in ultimele zile o cura de detoxifiere bazata in principal pe mancare lichida, iar marti este ultima zi in care trebuie sa mai faca acest lucru.

Iubita lui Radu Valcan s-a infruptat din o multime de bunatati de Revelion, iar la inceputul acestui an a decis sa tina o cura de detoxifiere! Zis si facut! Adela Popescu a avut in ultimele zile mese lichide, adica anumite sucuri care suplinesc mancarea si care nu cauzeaza. Vedeta a anuntat pe Instagram ca marti este ultima zi in care mai trebuie sa tina aceasta cura.
Adela Popescu vrea sa fie mereu in forma si pentru asta a incercat cea mai noua metoda de slabit. Este vorba de electrostimularea musculare, o procedura la care au apelat o multime de vedete din Romania.

Radu Valcan si Adela Popescu

„Nu am mai facut niciodata nimic de genul asta si am ceva emotii. Ma simt ca intr-un avion cand stai inainte de decolare. Trebuie sa dau jos cateva kilograme care s-au pus dupa sarbatori. Chiar daca am grija la alimentatie, am mancat de toate in aceasta perioada”, declara Adela Popescu