Bloggeriţa Ioana Dumitrache a reuşit să slăbească 43 de kilograme în doi ani, iar secretul este la îndemâna oricui. Blonda a spus că a luat decizia după ce a ajuns imobilizată la pat.

Bloggeriţa Ioana Dumitrache a ajuns un model de voinţă şi perseverenţă, după ce a ajuns să scape de 43 de kilograme doar cu dietă şi sport. Blonda a spus că este hotărâtă să continue lupta cu kilogramele, iar soluţia este la îndemâna oricui.

”Nu mai renunţ niciodată la sport. Aveam o relaţie defectuoasă cu mâncarea. Mi-am dat seama că în mine se afla un om extrem de activ, dar că din cauza greutăţii nu puteam face tot ce-mi doream. Întotdeauna mi-am dorit să merg la mall şi să mă îmbrac şi eu din toate magazinele, lucru care nu e foarte uşor în România. Era inevitabil să nu mă întâlnescu cu oameni care să nu facă un comentariu urât la adresa mea sau să gândească ceva negativ. Postez foarte des mesele mele, unde detaliez ce mănânc zilnic. Oamenii se inspiră foarte mult. Foarte mulţi oameni îmi spun: ”Vai, Ioana mă motivezi!”. Am slăbit cu sport şi cu o dietă echilibrată”, a declarat Ioana Dumitrache.

Bloggeriţa a mărturisit că a luat decizia de a slăbi după ce a ajuns imobilizată la pat: ”Am avut nişte probleme de sănătate. Am fost la carting cu un grup de prieteni. O prietenă a confundat frâna cu acceleraţia şi a dat cu cartul peste mine. Am căzut peste bara cartului şi atunci mi s-a dislocat şoldul, dar eu nu am ştiut. Câţiva ani mai târziu, am avut o criză şi am ajuns imobilizată la pat şi a trebuit să mă operez. În iunie, m-am trezit şi am spus: ”Gata, de azi mă apuc de slăbit”. Am avut noroc că la două săptămâni l-am cunoscut pe antrenorul meu care m-a ajutat mult. Am avut o perioadă de platou destul de îndelungată. M-am îngrăşat din cauza unor probleme hormonale şi, la un moment dat, nu am mai fost atentă la ce am mâncat. Aveam perioade în care mi se întâmpla să conştientizez că sunt grasă şi perioade în care-mi spuneam că asta sunt eu”.

Citeste despre:ioana dumitrache, ioana dumitrache slabit, dieta ioana dumitrache


Share On Facebook