„A spart” 30 de sampanii si 10.000 euro pe animatoare!

Publicat: 20/01/2009 | 00:00

PETRECARET. Cunoscut drept mare iubitor de chefuri si femei frumoase, printul Marcus Eberhardt a petrecut si in trecut in Romania, alaturi de Loredana (Trident) A aruncat in dansatoare, pe scena, cu teancuri de bancnote de cate 50 si 100 de euro!

Sambata noaptea, in clubul Bamboo, si-a serbat ziua de nastere un print german, care, culmea, in presa din tara sa este prezentat drept „Regele bordelurilor”! Marcus Eberhardt, innobilat prin adoptie cu titlul de Print von Anhalt, duce de Saxonia si Vestfalia si conte de Ascania, a dat o mare petrecere. Adrian Nicolae Printul, care este indragostit de viata de noapte din Romania, fiind un client fidel al cluburilor din Bucuresti, a inchiriat la Bamboo mai multe mese VIP pentru invitati si a strans animatoarele in jurul lui. Sticlele de sampanie fina Moet Chandon au inceput sa curga. Aproape de miezul noptii, dansatoarele au aparut cu cinci sampanii insotite cu artificii de interior, ca sa atraga atentia tuturor asupra sarbatoritului. Toti au inceput sa-i cante „La multi ani!”, iar printul a urcat pe scena si s-a descatusat. A scos din buzunar un teanc de bancnote de 50 si 100 de euro si a aruncat ostentativ spre animatoare! Show-ul a continuat apoi la mese. In jurul orei 03.00, printul Marcus s-a intors pe scena, infierbantat de sampanie. S-a dus din nou alaturi de animatoare si a dat drumul unui nou „potop” de bani. De data aceasta si-a dat sacoul jos si a ramas in camasa, miscandu-se provocator. Animatoarele s-au strans ciorchine pe el, iar Marcus a luat un microfon si a inceput sa tipe ca in Romania sunt cele mai frumoase femei din lume. In focurile petrecerii, printul a pipait dansatoarele si le-a facut propuneri indecente. Nu s-a „lipit” insa nimic de el. Decat nota de plata: in total, 30 de sampanii si aproape 10.000 de euro la animatoare!

Innobilat si cu titlul de „Rege al bordelurilor”

Marcus (39 de ani) si-a castigat titlul nobiliar dupa ce a fost adoptat de printul Frederic von Anhalt (63 de ani) si de sotia acestuia, Zsa Zsa Gabor (86 de ani). In urma cu cativa ani, presa germana a dezvaluit ca Marcus detinea deja, in felul sau, si inainte de adoptie, un titlu „nobiliar”, si anume de „Rege al bordelurilor”. Potrivit „Bild”, printul a patronat mai multe bordeluri, localuri de dans pe masa sau cluburi de nudism.

Citește și...