A tras maşina la pompă, apoi… Ce au păţit angajaţii unei benzinării cu soţul unei cunoscute ştiriste

Publicat: 19/10/2017 | 00:00

A tras maşina la pompă şi toţi angajaţii benzinăriei au crezut că l-au apucat pe Dumnezeu de picior, aşa că s-au îngrămădit să-i sară în ajutor! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost de faţă când soţul unei cunoscute ştiriste în timp ce le-a ”făcut-o” oamenilor muncii şi vă prezintă imaginile incredibile. (VEZI ŞI: Fosta prezentatoare TV a îmbrăcat rochia de mireasă, dar… Se plictisesc în doi!)

Gabi Popescu, soţul Crinei Abrudan, şi-a făcut apariţia la o benzinărie din Capitală. Angajaţii staţiei de alimentare l-au recunoscut şi s-au grăbit să îl ajute. (CITEŞTE ŞI: Reacţie neaşteptată a lui Cătălin Măruţă după ce Crina Abrudan s-a măritat cu Gabi Popescu)

Degajat, fostul fotbalist şi-a lăsat maşina pe mâinile lucrătorilor, care nu doar că au alimentat-o, ci i-au spălat parbrizul, luneta şi i-au curăţat geamurile laterale, evident, în speranţa că vor obţine un bacşiş gras.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile în care Gabi Popescu ”le trage ţeapă” angajaţilor benzinăriei! Fostul fotbalist nu a părut deloc impresionat de atenţia cu care angajaţii staţiei de alimentare i-au tratat maşina şi a ignorat total gestul lor, lipsindu-i de bacşişul mult visat şi lăsându-i cu ochii în soare. (NU RATA, AICI: Ana Maria Barnoschi, cerută de soţie la nunta Crinei Abrudan! Momentul a fost filmat şi a devenit viral)

Gabi Popescu s-a căsătorit în vară cu Crina Abrudan

Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit civil, în 6 iulie, la Primăria Sectorului 3. Ceremonia a fost oficiată de Gabriela Firea, primarul Capitalei, iar naşii au fost Cosmin Olăroiu şi soţia lui Luminiţa. Gabriela Firea a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la cununia civilă şi le-a transmis un mesaj public Crinei Abrudan şi lui Gabi Popescu.

”Întotdeauna, o mare emoţie si bucurie, când oficiez căsătoria unor prieteni! Casă de piatră, Crina şi Gabi! Petrecere frumoasă diseară la nuntă! Să fiţi fericiţi!”, le-a transmis edilul mirilor. (VEZI ŞI: S-a transformat într-o casnică incurabilă! Au trecut patru ani de când a părăsit ştirile)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO