A ucis cinci oameni cu bolidul ei de lux, dar nu pare să îi pese! Fiica oligarhului ucrainean a venit râzând la tribunal

Publicat: 20/10/2017 | 11:31

Alyona Zaitseva, fiica unui oligarh ucrainean milionar în dolari, a ucis cinci oameni, într-un accident care a avut loc pe străzile oraşului ucrainean Khardiv. Tânăra de 20 de ani nu pare să aibă nicio remuşcare, cel puţin asta reiese noile imagini apărute în presa locală. Alyona a fost adusă la tribunal cu mandat de arestare.

Alyona a fost adusă la tribunal cu mandat de arestare. Femeia a urcat râzând, pe scările Judecătoriei din Ucraina. Anchetatorii au descoperit că tânăra mai fusese amendată de patru ori pentru viteză excesivă, dar asta nu a oprit-o. În urmă cu câteva zile, tânăra  culoarea roşie a semaforului şi a intrat cu bolidul său, un Lexus, într-un Volkswagen Touareg, care mai apoi a ricoşat într-un grup de persoane.

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, iar alţi 12 au fost răniţi. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar şi o femeie însărcinată în şapte luni, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Bodyguarzii înarmaţi ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulţimea furioasă care voia să o linşeze.

Recomandarea CIAO.RO