Abi Talent îl desființează pe Velea: „Orfanule, ești un…” Ce batjocură

Publicat: 20/01/2020 | 10:31
Abi Talent îl desființează pe Velea: „Orfanule, ești un…” Ce batjocură

Scandalul din Abi Talent și Alex Velea intră într-o nouă etapă, iar atmosfera pare mai tensionată ca niciodată. Și-au împărțit, în repetate rânduri, ”pumni mediatici” – fiecare încercând să obțină supremația -, însă cei doi artiști sunt din ce în ce mai departe de… arborarea steagului alb.

De data aceasta, Abi Talent a postat pe pagina sa de Instagram un nou atac la Alex Velea, folosindu-se chiar de o piesă a acestuia – ”Sifon Afon | Abi Diss” – pentru a trimite ”lupta” intens mediatizată în… prelungiri. ”Te-am iertat de atatea ori, nu se va mai intampla..☠️”, a scris Abi Talent în dreptul filmulețului.

”Noi suntem copii orfani, dar nu suntem și golani/ N-avem mamă, n-avem tată, suntem părăsiți de soartă./Aveți milă de orfani, nu-i bateți, nu-i alungați / Că sunt din dragostea voastră, n-au greșit nimic în viață”, sunt versurile atașate unor imagini în care apare Alex Velea.

”N-ai nicio șansă, nu uita cu cine joci”

”Eu sunt legendă, nu doar viral, Velea e fenomenal”, spune Alex Velea în piesa ”Afon Sifon”, iar Abi Talent a primit loviturile în plin, motiv pentru care s-a și decis să reacționeze pe Instagram. ”Tu, nimicule, ești o zdreanță”, îi transmite Alex Velea lui Abi Talent.

Evident, nimic nu este hotărât la ”masa verde”, iar războiul continuă fără ca adversarii să dea semne că ar dori să îngroape ”securea”. Iar spațiul online s-a transformat într-un câmp de bătălie în jurul căruia se află nenumărați spectatori.

Citește și...